Varaosat ja lisätarvikkeet

Hyödynnä led-valaistusta

Valoprofiilit ja -nauhat, joilla luot tunnelmaa erilaisiin tiloihin heijastamalla pehmeää valoa esimerkiksi seinän tai katon kautta. Valonauhoja asennetaan usein kylttien tai opasteiden taakse parantamaan näkyvyyttä ja houkuttelevuutta. Turvallisuutta parantavat portaiden reunoille tai kulkuväylille asennetut valonauhat. Rakennusten ulko- ja sisäseinien korostamiseen voidaan käyttää valoprofiileja, jotka korostavat esimerkiksi rakenteellisia yksityiskohtia. Ne ovat tunnelman kohottajia  myös terasseilla, parvekkeilla ja puutarhan valaistuksessa.

Meiltä saat myös asennussarjat piilolistakattoihin. Piilolistakatto tarkoittaa yleensä kattoa, jossa on näkymättömiä listoja ja niiden takana valaistuselementtejä, kuten LED-valonauhoja, jotka luovat epäsuoraa valaistusta huoneeseen. Tällaista kattoratkaisua kutsutaan myös epäsuoraksi valaistukseksi, koska valonlähde itsessään ei ole suoraan näkyvissä, vaan sen aiheuttama valo heijastuu katon ja seinien pinnoilta.

Sisustusvalaisimien johtosarjat, jotka voi asentaa kuivaan sekä kosteaan tilaan.

Kaluste- ja seinäkiinnikkeet, joilla valaisimen voi asentaa seinälle, hyllyn tai kaapin reunalle. Seinävarsilla voit luoda yhtenäisen ulkovalaistusilmeen rakennusten läheisyyteen silloin kun pylväsasennus ei tule kyseeseen.

Pyydä tarjous valaistus­kokonaisuudesta!

Toteutamme valaistussuunnitelmat yhdessä valaisintoimittajiemme kanssa. Lähetä meille pohjakuva projektistasi tai mahdollinen valaisinluettelo, niin teemme tarjouksen valaisimista.


  Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että henkilötietojasi
  käsitellään Karppelin Oy.:n tietosuojakäytännön mukaisesti.*

  Karppelin Oy
  Lammintie 504,
  31600 Jokioinen
  Y- tunnus: 2098754-3

  Myynti
  010 567 9710
  myynti@karppelin.fi

  Huolto ja vikakorjaukset
  huolto@karppelin.fi

  Seuraa meitä somessa

  Seuraa tilaustasi:

  Matkahuolto

  Copyright © 2024 Karppelin Oy

  Ota yhteyttä