Sähköurakointi vankalla osaamisella

Olemme kokemuksesta ja ammattitaidosta tunnettu yritys, jonka päätoimialaa ovat sähköurakointi ja sähköasennustyöt. Toimimme Etelä-Suomen alueella, mutta päätoimialuettamme on Forssan seutu. Toimitilamme sijaitsevat Jokioisilla.

Teemme sähköurakointia pääasiassa rakennusliikkeille, teollisuuteen sekä kunnille. Sähköurakointi on asia, jonka laadusta emme tingi. Asiakkaamme arvostavat meitä, sillä vahvuuksiamme ovat:

  • Vahva osaaminen
  • Ensiluokkainen työnjälki
  • Projektien sujuvuus
  • Aukoton yhteistyö suunnittelusta toteutukseen.

Sähkötekniikalle on tullut paljon uusia vaatimuksia ja tämä asettaa myös sähköurakoinnin vaatimustason korkealle. Olemme aina olleet alan kehityksen eturintamassa eikä erilaisten kohteiden sähköurakointi ole meille vierasta. Toteutamme sähköurakat tarpeesi mukaan aina sähköpääkeskuksen asennuksesta pistorasia-asennuksiin asti.

Laita sähköpostia ja kysy lisää:

antti@karppelin.fi   ville.maenhovi@karppelin.fi

Referenssit

2019

As Oy Tammelan Killinkallio

2016

Hoivakoti Esperi Forssa

Sähköurakointi turvallisesti ja luotettavasti

Sähköurakointi- ja sähköasennustyöt toteutamme pääosin oman kokeneen henkilöstömme sekä pitkäaikaisten yhteistyökumppaneidemme kanssa. Ennen urakan alkamista teemme asennusporukan kanssa työturvallisuussuunnitelman ja riskienarvioinnin. Meillä on omat sopimusyhteistyökumppanit turvajärjestelmien mm. hälyttimien, kameroiden ja paloilmaisimien asennuksiin. Näin sähköurakointi hoituu kauttamme kokonaisuudessaan.

Hoidamme niin liike-, toimisto-, päiväkoti-, kauppa- ja hotellikiinteistöt kuin julkisetkin tilat ja asuintalot. Kokenut ammattitaitoinen henkilökuntamme löytää ratkaisun tarpeisiisi kaikissa sähköurakointi- ja sähköasennustöissä.

Toteutamme kaikki sähköasennukset, tele- ja tietojärjestelmäasennukset toivomallasi tavalla uudisrakennuksiin sekä peruskorjausten yhteydessä. Huolehdimme, että projekti pysyy aikataulussa ja että kaikki sähkötyöt tehdään korkealaatuisesti ja oikeaoppisesti.

Kysy tarjousta!

 

Sähköurakointi on Karppelinilla varmoissa käsissä.

Sähköurakointi suunnittelusta toteutukseen.

Sähköurakointi ja ohjelmistot

Hyödynnämme tietotekniikkaa toiminnassamme. Projektipäällikkö nimetään sähköurakkakohteeseen vastaamaan projektin etenemisestä. Projektipäälliköillämme on ohjelmat ja laitteet, jotka mahdollistavat mm. piirustusten ja projektisuunnitelmien siirtämisen tehokkaasti. Suunnittelussa käytämme piirtämiseen CADS-ohjelmistoa.

Stul-takuu turvanasi

Olemme Stulin jäsen. Toimialaamme ovat sähköurakointi, teleurakointi ja sähköinen kunnossapito. Kuulumme myös Stul-takuun piiriin. Stul-takuu poikkeaa tavanomaisesta laitetakuusta siinä, että sähkötarvikkeiden valmistaja sitoutuu vastaamaan myös laitteen korjaamisen tai vaihtamisen aiheuttamista kohtuullisista kustannuksista.

Stul-takuu varmistaa laadun.

Valitse sähköurakoitsijaksi Karppelin Oy

Tarjouspyynnöt voitte lähettää meille sähköpostilla. Otamme teihin yhteyttä vuorokauden kuluessa ja käymme läpi mm. tarjouspyynnön aikataulun ja urakan laajuuden.

Sähköurakointi suunnittelusta toteutukseen – Projektikohtainen yhteyshenkilö – Nykyaikainen dokumentointi.


Ota yhteyttä asiantuntijaamme

 

Karppelin Oy
Kirmunharjuntie 154,
31600 Jokioinen
Y- tunnus: 2098754-3

Myynti
010 567 9710
myynti@karppelin.fi

Huolto ja vikakorjaukset
huolto@karppelin.fi

Seuraa meitä somessa

Seuraa tilaustasi:

Matkahuolto

Copyright © 2020 Karppelin Oy

Ota yhteyttä