Sähköurakointi vankalla osaamisella

Olemme kokemuksesta ja ammattitaidosta tunnettu yritys, jonka toimialaa ovat sähköurakointi ja sähköasennustyöt. Toimimme Etelä-Suomen alueella, mutta päätoimialuettamme on Forssan seutu. Toimitilamme sijaitsevat Jokioisilla.

Teemme urakointia pääasiassa rakennusliikkeille, teollisuuteen sekä kunnille. Sähköurakointi ja sähkötyöt ovat asioita, joiden laadusta emme tingi. Rakennamme turvallisia, energiatehokkaita ja kestäviä sähköratkaisuja.

Asiakkaat arvostavat monipuolista osaamistamme, sillä vahvuuksiamme ovat:

  • vahva osaaminen
  • ensiluokkainen työnjälki
  • projektien sujuvuus
  • aukoton yhteistyö suunnittelusta toteutukseen

Sähköurakointi korkean vaatimustason kohteisiin

Sähkötekniikalle on tullut paljon uusia vaatimuksia ja tämä asettaa myös sähköurakoitsijan vaatimustason korkealle. Olemme aina olleet alan kehityksen eturintamassa eikä haastavienkaan kohteiden urakointi ole meille vierasta. Panostamme sähköurakointi-projekteissa laadukkaaseen työhön, joka kestää aikaa ja haastavia olosuhteita. Toteutamme sähköurakat tarpeesi mukaan aina sähköpääkeskuksen asennuksesta pistorasia-asennuksiin asti.

Laita sähköpostia Antille ja kysy lisää:

antti@karppelin.fi

Referenssit

As Oy Tammelan Killinkallio

Hoivakoti Esperi Forssa

Sähköurakointi turvallisesti ja luotettavasti

Toteutamme sähköurakointi- ja sähköasennustyöt oman kokeneen henkilöstön sekä pitkäaikaisten yhteistyökumppaneidemme kanssa. Ennen urakan alkamista teemme kohteeseen asennusporukan kanssa työturvallisuussuunnitelman ja riskienarvioinnin. Meillä on omat sopimusyhteistyökumppanit myös turvajärjestelmien kuten hälyttimien, kameroiden ja paloilmaisimien asennuksiin. Näin urakointi hoituu kauttamme kokonaisuudessaan.

Sähköistämme niin liike-, toimisto-, päiväkoti-, kauppa- ja hotellikiinteistöt kuin julkiset tilat ja asuintalot. Kokenut ammattitaitoinen henkilökuntamme löytää ratkaisun tarpeisiisi kaikissa urakointi- ja asennustöissä. Meiltä onnistuu myös sähkösuunnittelu. Toteutamme sähköasennukset sekä tele- ja tietojärjestelmäasennukset toivomallasi tavalla uudisrakennuksiin sekä peruskorjausten yhteydessä.

Sähköalan ammattilaisina ymmärrämme, että työn on joustettava asiakkaan tarpeiden mukaan. Siksi tarjoamme räätälöityjä sähköurakointi-toteutuksia ja laaja-alaisia sähköpalveluratkaisuja yrityksesi eri tarpeisiin. Huolehdimme, että projekti pysyy aikataulussa ja että kaikki sähkötyöt tehdään korkealaatuisesti ja oikeaoppisesti. Käytämme vain korkealaatuisia materiaaleja ja osia, jotka takaavat projektin laadun ja pitkäikäisyyden.

Kysy lisää sähköurakoinnista

Sähköurakointi | Ota yhteyttä Sähköasennus Karppelin Oy
Sähköurakointi on Karppelinilla varmoissa käsissä
Sähköurakointi Forssa ja lähialueet | Ota yhteyttä Sähköasennus Karppelin Oy
Sähköurakointi suunnittelusta toteutukseen

Mitä sähköurakointi pitää sisällään?

Sähköurakointi on kokonaisvaltainen palvelu, joka voi sisältää sähkösuunnitelman, huoltotöitä sekä sähköjärjestelmän toteuttamisen alusta loppuun uudis- tai saneerauskohteisiin. Projektiosaamisemme on huipputasoa, joten oli kyseessä pieni tai suuri urakka, hoidamme sen aikataulussa, budjetissa ja ammattilaislaadulla. Meille on myös tärkeää viestiä asiakkaallemme avoimesti työn etenemisestä.

Olemme saaneet laajasti kokemusta erilaisista hankkeista niin teollisuuden, liike- ja toimitilojen kuin asuinrakennustenkin sähköurakoinneista. Saat Karppelinilta parhaat sähkötekniset ratkaisut ja suunnitelmat kustannustehokkaasti ja tarpeidesi mukaan. Vahva tekninen ammattitaitomme ja projektiosaamisemme takaavat aina laadukkaan lopputuloksen. Noudatamme työssämme kaikkia sähköalan säädöksiä, hyödynnämme moderneja teknologioita ja hoidamme dokumentoinnin asianmukaisella tavalla.

Tutustu projekteihimme

Ohjelmistot

Hyödynnämme modernia tietotekniikkaa toiminnassamme oli kyseessä sitten sähköurakointi tai jokin muu palvelumme. Jokaiseen sähköurakkakohteeseen nimetään projektipäällikkö vastaamaan projektin etenemisestä.  Hänellä on ohjelmat ja laitteet, jotka mahdollistavat mm. piirustusten ja projektisuunnitelmien siirtämisen tehokkaasti. Suunnittelussa käytämme piirtämiseen CADS-ohjelmistoa.

Stul-takuu turvanasi

Olemme Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto Stulin jäsen. Toimialaamme ovat sähköurakointi, teleurakointi ja sähköinen kunnossapito. Kuulumme myös Stul-takuun piiriin. Stul-takuu poikkeaa tavanomaisesta laitetakuusta siinä, että sähkötarvikkeiden valmistaja sitoutuu vastaamaan myös laitteen korjaamisen tai vaihtamisen aiheuttamista kohtuullisista kustannuksista.

Stul-takuu varmistaa laadun.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Antti Karppelin

Työnjohto

050 587 7772
antti@karppelin.fi

Tilaa sähköurakointi Karppelin Oy:ltä

Kokeneet sähkömiehemme ovat valmiina suunnittelemaan ja toteuttamaan sähköurakointi-projektit, isot ja pienet, ammattitaidolla, tehokkuudella ja tinkimättömällä laadulla.

Lähetä tarjouspyyntö yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla myynti@karppelin.fi. Otamme teihin yhteyttä vuorokauden kuluessa ja käymme läpi mm. tarjouspyynnön aikataulun ja urakan laajuuden. Kun haluat luotettavan sähköurakoitsijan, valitse Karppelin Oy.

Sähköurakointi suunnittelusta toteutukseen – Projektikohtainen yhteyshenkilö – Nykyaikainen dokumentointi.

Karppelin Oy
Lammintie 504,
31600 Jokioinen
Y- tunnus: 2098754-3

Myynti
010 567 9710
myynti@karppelin.fi

Huolto ja vikakorjaukset
huolto@karppelin.fi

Seuraa meitä somessa

Seuraa tilaustasi:

Matkahuolto

Copyright © 2024 Karppelin Oy

Ota yhteyttä