sähköurakointi

Sähköurakointi vankalla osaamisella

Olemme kokemuksesta ja ammattitaidosta tunnettu yritys, jonka päätoimialaa ovat sähköurakointi ja sähköasennustyöt. Toimimme Etelä-Suomen alueella, mutta päätoimialuettamme on Forssan seutu. Toimitilamme sijaitsevat Jokioisilla.

Teemme urakointia pääasiassa rakennusliikkeille, teollisuuteen sekä kunnille. Sähköurakointi ja sähkötyöt ovat asia, jonka laadusta emme tingi. Asiakkaamme arvostavat meitä, sillä vahvuuksiamme ovat:

  • Vahva osaaminen
  • Ensiluokkainen työnjälki
  • Projektien sujuvuus
  • Aukoton yhteistyö suunnittelusta toteutukseen.

Sähköurakointi korkean vaatimustason kohteisiin

Sähkötekniikalle on tullut paljon uusia vaatimuksia ja tämä asettaa myös sähköurakoitsijan vaatimustason korkealle. Olemme aina olleet alan kehityksen eturintamassa eikä haastavienkaan kohteiden sähköurakointi ole meille vierasta. Toteutamme sähköurakat tarpeesi mukaan aina sähköpääkeskuksen asennuksesta pistorasia-asennuksiin asti.

Laita sähköpostia ja kysy lisää:

antti@karppelin.fi

 

Referenssit

2019

As Oy Tammelan Killinkallio

2016

Hoivakoti Esperi Forssa

Toteutus turvallisesti ja luotettavasti

Sähköurakointi ja sähköasennustyöt toteutamme oman kokeneen henkilöstömme sekä pitkäaikaisten yhteistyökumppaneidemme kanssa. Ennen urakan alkamista teemme asennusporukan kanssa työturvallisuussuunnitelman ja riskienarvioinnin. Meillä on omat sopimusyhteistyökumppanit turvajärjestelmien mm. hälyttimien, kameroiden ja paloilmaisimien asennuksiin. Näin urakointi hoituu kauttamme kokonaisuudessaan.

Hoidamme niin liike-, toimisto-, päiväkoti-, kauppa- ja hotellikiinteistöt kuin julkisetkin tilat ja asuintalot. Kokenut ammattitaitoinen henkilökuntamme löytää ratkaisun tarpeisiisi kaikissa urakointi- ja asennustöissä. Meiltä onnistuu myös sähkösuunnittelu.

Meiltä onnistuu sähköasennus, tele- ja tietojärjestelmäasennus toivomallasi tavalla uudisrakennuksiin sekä peruskorjausten yhteydessä. Huolehdimme, että projekti pysyy aikataulussa ja että kaikki sähkötyöt tehdään korkealaatuisesti ja oikeaoppisesti.

Kysy lisää sähköurakoinnista

Sähkötyöt on Karppelinilla varmoissa käsissä.

Sähköurakointi suunnittelusta toteutukseen

Mitä palvelu pitää sisällään?

Sähköurakointi on kokonaisvaltainen palvelu, joka voi sisältää sähkösuunnitelman, huoltotöitä sekä sähköjärjestelmän toteuttamisen alusta loppuun uudis- tai saneerauskohteisiin. Projektiosaamisemme on huipputasoa, joten oli kyseessä pieni tai suuri urakka, hoidamme sen aikataulussa, budjetissa ja ammattilaislaadulla. Meille on myös tärkeää viestiä asiakkaallemme avoimesti työn etenemisestä.

Meillä on laajasti kokemusta erilaisista hankkeista niin teollisuuden, liike- ja toimitilojen kuin asuinrakennustenkin sähköurakoinneista. Meiltä saat parhaat sähkötekniset ratkaisut ja suunnitelmat kustannustehokkaasti ja tarpeidesi mukaan. Vahva tekninen ammattitaitomme ja projektiosaamisemme takaavat aina laadukkaan lopputuloksen. Noudatamme työssämme kaikkia säädöksiä, hyödynnämme moderneja teknologioita ja hoidamme dokumentoinnin asianmukaisella tavalla.

Tutustu projekteihimme

Ohjelmistot

Hyödynnämme modernia tietotekniikkaa toiminnassamme oli kyseessä sitten sähköurakointi tai jokin muu palvelumme. Projektipäällikkö nimetään sähköurakkakohteeseen vastaamaan projektin etenemisestä. Projektipäälliköillämme on ohjelmat ja laitteet, jotka mahdollistavat mm. piirustusten ja projektisuunnitelmien siirtämisen tehokkaasti. Suunnittelussa käytämme piirtämiseen CADS-ohjelmistoa.

Pyydä tarjous sähköurakoinnista

Stul-takuu turvanasi

Olemme Stulin jäsen. Toimialaamme ovat sähköurakointi, teleurakointi ja sähköinen kunnossapito. Kuulumme myös Stul-takuun piiriin. Stul-takuu poikkeaa tavanomaisesta laitetakuusta siinä, että sähkötarvikkeiden valmistaja sitoutuu vastaamaan myös laitteen korjaamisen tai vaihtamisen aiheuttamista kohtuullisista kustannuksista.

Stul-takuu varmistaa laadun.

Tilaa sähköurakointi Karppelin Oy:ltä

Tarjouspyynnöt voitte lähettää meille sähköpostilla. Otamme teihin yhteyttä vuorokauden kuluessa ja käymme läpi mm. tarjouspyynnön aikataulun ja urakan laajuuden. Kun haluat luotettavan sähköurakoitsijan, valitse Karppelin Oy.

Sähköurakointi suunnittelusta toteutukseen – Projektikohtainen yhteyshenkilö – Nykyaikainen dokumentointi.


Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Karppelin Oy
Lammintie 504,
31600 Jokioinen
Y- tunnus: 2098754-3

Myynti
010 567 9710
myynti@karppelin.fi

Huolto ja vikakorjaukset
huolto@karppelin.fi

Seuraa meitä somessa

Seuraa tilaustasi:

Matkahuolto

Copyright © 2021 Karppelin Oy

Ota yhteyttä