Pollarit ja pylväsvalaisimet

Tuo pihalle ja kulkuväylille näkyvyyttä pimeinä aikoina tyylikkäillä pollari- ja pylväsvalaisimilla. Malleja voi käyttää niin pihapiirissä ja puutarhassa kuin esimerkiksi taloyhtiön pihalla, puistossa ja jalkakäytävän varrellakin. Tarjolla on klassista ja ajatonta muotoilua sekä moderneja vaihtoehtoja, joista jokainen löytää juuri omaan makuunsa sopivan pylväsvalaisimen.

Matalat pylväsvalaisimet eli pollarit toimivat hyvin esimerkiksi puutarhan valaisussa. Valaistuksen avulla myös kulkuväylät korostuvat kauniisti ja lisäävät samalla piha-alueen tai puiston turvallisuutta. Pihapiirinvalaisimet on suunniteltu kestämään jatkuvaa ulkokäyttöä ja vaihtelevia sääolosuhteita. 

Valikoimistamme löydät myös maatuet ja jalustat pylväsvalaisinten ja pollareiden asentamiseen. Autamme tarvittaessa valaisinten ja lisävarusteiden valinnassa, sillä asiantuntijoillamme on laaja kokemus valaistussuunnittelusta, valaisimista ja sähköasennuksista. Tutustu valikoimaamme ja tee tilaus kätevästi suoraan netistä verkkokauppamme kautta.

Pyydä tarjous valaistus­kokonaisuudesta!

Toteutamme valaistussuunnitelmat yhdessä valaisintoimittajiemme kanssa. Lähetä meille pohjakuva projektistasi tai mahdollinen valaisinluettelo, niin teemme tarjouksen valaisimista.


  Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että henkilötietojasi
  käsitellään Karppelin Oy.:n tietosuojakäytännön mukaisesti.*

  Karppelin Oy
  Lammintie 504,
  31600 Jokioinen
  Y- tunnus: 2098754-3

  Myynti
  010 567 9710
  myynti@karppelin.fi

  Huolto ja vikakorjaukset
  huolto@karppelin.fi

  Seuraa meitä somessa

  Seuraa tilaustasi:

  Matkahuolto

  Copyright © 2024 Karppelin Oy

  Ota yhteyttä