Pollarit ja pylväsvalaisimet

Tuo pihalle ja kulkuväylille näkyvyyttä pimeinä aikoina tyylikkäillä pollari- ja pylväsvalaisimilla. Malleja voi käyttää niin pihapiirissä ja puutarhassa kuin esimerkiksi taloyhtiön pihalla, puistossa ja jalkakäytävän varrellakin. Tarjolla on klassista ja ajatonta muotoilua sekä moderneja vaihtoehtoja, joista jokainen löytää juuri omaan makuunsa sopivan pylväsvalaisimen.

Matalat pylväsvalaisimet eli pollarit toimivat hyvin esimerkiksi puutarhan valaisussa. Valaistuksen avulla myös kulkuväylät korostuvat kauniisti ja lisäävät samalla piha-alueen tai puiston turvallisuutta. Pihapiirinvalaisimet on suunniteltu kestämään jatkuvaa ulkokäyttöä ja vaihtelevia sääolosuhteita. 

Valikoimistamme löydät myös maatuet ja jalustat pylväsvalaisinten ja pollareiden asentamiseen. Autamme tarvittaessa valaisinten ja lisävarusteiden valinnassa, sillä asiantuntijoillamme on laaja kokemus valaistussuunnittelusta, valaisimista ja sähköasennuksista. Tutustu valikoimaamme ja tee tilaus kätevästi suoraan netistä verkkokauppamme kautta.

Pyydä tarjous valaistus­kokonaisuudesta!

Toteutamme valaistussuunnitelmat yhdessä valaisintoimittajiemme kanssa. Lähetä meille pohjakuva projektistasi tai mahdollinen valaisinluettelo, niin teemme tarjouksen valaisimista.


Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että henkilötietojasi
käsitellään Karppelin Oy.:n tietosuojakäytännön mukaisesti.*

Karppelin Oy
Kirmunharjuntie 154,
31600 Jokioinen
Y- tunnus: 2098754-3

Myynti
010 567 9710
myynti@karppelin.fi

Huolto ja vikakorjaukset
huolto@karppelin.fi

Seuraa meitä somessa

Seuraa tilaustasi:

Matkahuolto

Copyright © 2020 Karppelin Oy

Ota yhteyttä