Seinävalaisimet

Verkkokauppamme valikoimista löydät sopivat seinävalaisimet sisälle ja ulos. Seinään kiinnitettävät ulkovalot luovat tunnelmaa pihalle, puutarhaan, sisäänkäynnille ja terassille pimenevinä iltoina. Samalla valaistus lisää turvallisuutta ja helpottaa liikkumista. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme, josta löydät sekä modernia että klassista muotoilua, ajattomia malleja, retroa ja designia. Kaikki seinävalaisimet kestävät jatkuvaa ulkokäyttöä.

Airamin valaisimet kestävät myös aikaa. Valittavana on useita eri kokoja ja värejä. Perinteisemmät Arvika-valaisimet tuovat mukanaan henkäyksen vanhan pihapiirin tuntua, siinä missä Käpylä-valaisin sopii pohjoismaiseen kotiin. Enston-seinävalaisimia käytetään puolestaan esimerkiksi kerrostalojen ja teollisuushallien sisäänkäynneillä. Seinävaloilla korostat rakennuksen julkisivua ja luot miellyttävää tunnelmaa koko pihapiiriin. Tutustu koko valikoimaamme ja etsi omaan tarpeeseesi parhaiten sopiva valaisinratkaisu. Autamme tarvittaessa oikeiden seinävalaisimien tai muiden ulkovalaisimien valinnassa, ja voimme myös toteuttaa laadukkaan valaistussuunnitelman. Tilaa seinävalaisimet netistä kätevästi ja edullisesti!

Pyydä tarjous valaistus­kokonaisuudesta!

Toteutamme valaistussuunnitelmat yhdessä valaisintoimittajiemme kanssa. Lähetä meille pohjakuva projektistasi tai mahdollinen valaisinluettelo, niin teemme tarjouksen valaisimista.


  Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että henkilötietojasi
  käsitellään Karppelin Oy.:n tietosuojakäytännön mukaisesti.*

  Karppelin Oy
  Lammintie 504,
  31600 Jokioinen
  Y- tunnus: 2098754-3

  Myynti
  010 567 9710
  myynti@karppelin.fi

  Huolto ja vikakorjaukset
  huolto@karppelin.fi

  Seuraa meitä somessa

  Seuraa tilaustasi:

  Matkahuolto

  Copyright © 2024 Karppelin Oy

  Ota yhteyttä