Sähkösuunnittelu aidolta osaajalta

Ammattitaitoinen ja kustannustehokas sähkösuunnittelu Karppelinilta Etelä-Suomen alueella.

Laadukas suunnittelu alusta loppuun

Asiakas kertoo meille projektia koskevat tiedot, jonka pohjalta sähkösuunnittelu voidaan aloittaa. Sähkösuunnitelman tekemisessä otamme huomioon voimassa olevat määräykset, käytännöllisyyden, kustannustehokkuuden sekä asiakkaan toiveet, joita lähdemme työstämään. Hyvissä ajoin toteutettu suunnitelma takaa onnistuneen lopputuloksen ja pysyy budjetissa. Työn valmistuttua toimitamme asiakkaallemme loppupiirustukset ja muut dokumentit.

Vuosien tuoma laaja-alainen työkokemus sähköasennuksissa ja urakoinnissa on erityinen vahvuutemme suunnittelutyössä. Suunnittelemamme ratkaisut ovat käytännössä todettu toimiviksi erilaisissa projekti kohteissamme.

Suunnitelmasta toteutukseen

Kokonaisuuden toteutamme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Suunnitelmat voivat sisältää sähkösuunnittelun lisäksi mm.

  • Taloautomaatiojärjestelmän suunnittelun
  • Valaistussuunnittelun (valaisinluettelo)
  • Telejärjestelmien suunnittelun (atk-, antenni- sekä yleiskaapelointi)
  • Turvajärjestelmien suunnittelun (kamera-, hälytin-, ovipuhelin- ja lukitusjärjestelmät)

Suunnitelman pohjalta toteutamme kokonaisuudet niin suuriin kuin pieniinkin tiloihin. Meiltä löydät ratkaisut niin uudis- kuin saneerauskohteisiinkin. Kohteitamme ovat mm. toimisto- ja liikerakentaminen, teollisuuden tuotanto- ja varastotilat, asuinrakentaminen, hotelli- ja majoitustilat sekä saneeraus- ja korjausrakentaminen.

Sähkösuunnittelu onnistuu Karppelinilta.

Suunnittelulla säästöä ja tehokkuutta

Huolellinen suunnittelu takaa, että sähkölaitteiden käyttö on helppoa ja turvallista. Asiakkaamme arvostavat toimivia ratkaisuja. Asiantuntijoidemme suunnitelmilla saavutetaan selvää säästöä, vältytään turhilta virheiltä ja pysytään aikataulussa.

Sähkösuunnittelu helpottaa myös valaisin- ja sisustussuunnittelijan, rakennusliikkeiden ja sähköasentajien työtä. Työmäärä vähenee, kun sähkökalusteiden, valaisinten paikat ja ohjaukset on mietitty etukäteen valmiiksi.

Asiakkaan kanssa kommunikaatio valaistuksesta vähenee, kun asiakas on valinnut haluamansa valaisimet jo etukäteen ja päättänyt ohjaukseen liittyvät seikat. Hyvin tehty sähkösuunnittelu ennakoi kohteen energiankulutuksen, sähköjärjestelmien käytettävyyden, asumisen viihtyisyyden sekä kustannussäästöt.


Ota yhteyttä asiantuntijaamme


Standardit

Suunnitelmat täyttävät standardien vaatimat kriteerit ja sisältävät asiakkaan haluamat sähkö-, tietoverkko-, viestintä-, turvallisuus- sekä rakennusautomaatiosuunnitelmat. Koulutamme jatkuvasti henkilökuntaamme pitämällä heidät ammattitaitoisena ja ajan hermolla.

Kokemuksemme mukanaan tuoma osaaminen sekä uuden teknologian hyödyntäminen takaavat asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Toimimme pääosin Forssan seudulla, mutta projektiluontoisesti myös Etelä- Suomen alueella.

Karppelin Oy – ammattitaidolla ja laadulla

Karppelin Oy:ltä saat kaikki sähkösuunnittelusta toteutukseen ammattitaitoisesti. Nykyaikaiset ohjelmistot, laadukas työnjälki ja motivoitunut henkilökuntamme takaavat onnistuneen lopputuloksen. Kaikki saman katon alta helposti ja luotettavasti suunnitelman mukaisesti.

Kysy lisää ammattilaisiltamme

1. Kartoitus

Alan ammattilainen tekee kartoituksen asiakkaalle

2. Suunnitelma

Suunnitelma vastaa asiakkaan tarpeita

3. Asennus

Asennuksen tekee ammattitaitoinen henkilökunta

4. Aikataulu

Pysymme aikataulussa ja olemme aktiivisessa vuorovaikutuksessa asiakkaisiin

5. Työn jälki

Takaamme laadukkaan lopputuloksen

Karppelin Oy
Kirmunharjuntie 154,
31600 Jokioinen
Y- tunnus: 2098754-3

Myynti
010 567 9710
myynti@karppelin.fi

Huolto ja vikakorjaukset
huolto@karppelin.fi

Seuraa meitä somessa

Seuraa tilaustasi:

Matkahuolto

Copyright © 2020 Karppelin Oy

Ota yhteyttä