Sähkösuunnittelu aidolta osaajalta

Karppelinilta ammattitaitoinen ja kustannustehokas sähkösuunnittelu Forssan ja koko Etelä-Suomen alueella uudis- ja saneerauskohteisiin. Teemme sähkösuunnittelua esimerkiksi teollisuuteen, liiketiloihin, majoitustiloihin ja asuinrakennuksiin. Sähkön avulla voidaan lisätä toiminnallisuuksia, käytännöllisyyttä ja viihtyisyyttä!

Sähkösuunnittelu takaa toimivan lopputuloksen

Sähkösuunnittelu on tärkeä osa toimivaa rakennustekniikkaa. Moderni sähköjärjestelmä on

 • määräysten ja vaatimusten mukainen
 • sopii käyttökohteisiin ja asiakkaan vaatimuksiin
 • turvallinen
 • toimintavarma
 • taloudellinen
 • energiatehokas
 • käytännöllinen ja
 • pitkäikäinen

Hyvissä ajoin toteutettu sähkösuunnittelu takaa onnistuneen lopputuloksen ja pysyy budjetissa. On tärkeää, että sähköjärjestelmä tehdään kerralla oikein, jotta ongelmia tai sähkövikoja ei pääse syntymään. Se on käyttäjäystävällisyyden mutta myös turvallisuuden kannalta tärkeää. Kokeneen sähkösuunnittelijan tekemä sähkösuunnitelma noudattaa lakia ja säädöksiä ja työstä jää tarkat dokumentit.

Miten sähkösuunnittelu etenee?

Projekti lähtee liikkeelle kartoituskäynnistä. Tutustumme tilaan, projektiin ja asiakkaan tarpeisiin, jotta sähkösuunnittelu voidaan aloittaa. Suunnitelman tekemisessä otamme huomioon voimassa olevat määräykset, käytännöllisyyden, kustannustehokkuuden sekä asiakkaan toiveet. Hyödynnämme työssämme moderneja menetelmiä ja teknologioita. Työn valmistuttua toimitamme asiakkaallemme loppupiirustukset ja muut dokumentit asiaankuuluvalla tavalla.

Vuosien tuoma laaja-alainen työkokemus sähköasennuksissa ja -urakoinnissa on erityinen vahvuutemme suunnittelutyössä. Suunnittelemamme ratkaisut ovat toimineet erinomaisesti erilaisissa projektikohteissamme. Laadukas sähkösuunnittelu ja toteutus takaavat järjestelmien pitkän käyttöiän ja myös huoltoa tarvitaan harvemmin.

Suunnitelmasta toteutukseen

Toteutamme kokonaisuuden yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Suunnitelmat voivat sisältää sähkösuunnittelun lisäksi mm.

 • taloautomaatiojärjestelmän suunnittelun
 • valaistussuunnittelun (valaisinluettelo)
 • telejärjestelmien suunnittelun (atk-, antenni- sekä yleiskaapelointi)
 • turvajärjestelmien suunnittelun (kamera-, hälytin-, ovipuhelin- ja lukitusjärjestelmät)

Suunnitelman pohjalta toteutamme kokonaisuudet niin suuriin kuin pieniinkin tiloihin. Meiltä saat ratkaisut niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. Kohteitamme ovat mm. toimisto- ja liikerakentaminen, teollisuuden tuotanto- ja varastotilat, asuinrakentaminen, hotelli- ja majoitustilat sekä saneeraus- ja korjausrakentaminen.

Sähkösuunnittelu - Ota yhteyttä Karppelin Oy
Sähkösuunnittelulla saadaan selvää säästöä, vältytään turhilta virheiltä ja pysytään aikataulussa.

Sähkösuunnittelu tuo säästöä ja tehokkuutta

Huolellinen sähkösuunnittelu takaa, että sähkölaitteiden käyttö on helppoa ja turvallista. Asiakkaamme arvostavat toimivia ratkaisuja. Sähkösuunnittelijoidemme tekemillä suunnitelmilla saavutetaan selvää säästöä, vältytään turhilta virheiltä ja pysytään aikataulussa.

Laadukas sähkösuunnittelu helpottaa myös valaisin- ja sisustussuunnittelijan, rakennusliikkeiden ja sähköasentajien työtä. Työmäärä vähenee, kun sähkökalusteiden, valaisinten paikat ja ohjaukset on mietitty etukäteen valmiiksi. Meiltä saat myös ammattitaitoisen valaistussuunnittelun.

Kommunikaation tarve valaistuksesta vähenee, kun valitset haluamasi valaisimet jo etukäteen ja päätät ohjaukseen liittyvät seikat. Hyvin tehty sähkösuunnittelu ennakoi kohteen energiankulutuksen, sähköjärjestelmien käytettävyyden, asumisen viihtyisyyden sekä kustannussäästöt. Meiltä myös sähköasennus ja sähköurakointi Forssassa ja muualla Suomessa.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Antti Karppelin

Työnjohto

050 587 7772
antti@karppelin.fi


Sähkösuunnittelun standardit

Karppelinin sähkösuunnittelu täyttää standardien vaatimat kriteerit ja sisältää haluamasi sähkö-, tietoverkko-, viestintä-, turvallisuus- sekä rakennusautomaatiosuunnitelmat. Koulutamme jatkuvasti henkilökuntaamme pitämällä heidät ammattitaitoisena ja ajan hermolla. Kokemuksemme mukanaan tuoma osaaminen sekä uuden teknologian hyödyntäminen takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Karppelin Oy – ammattitaidolla ja laadulla

Karppelinilta onnistuu suunnittelu ja toteutus ammattitaitoisesti. Nykyaikaiset ohjelmistot, laadukas työnjälki ja motivoitunut henkilökuntamme takaavat onnistuneen lopputuloksen. Kaikki saman katon alta helposti ja luotettavasti suunnitelman mukaisesti!

Kysy lisää sähkösuunnittelusta

1. Kartoitus

Alan ammattilainen tekee kartoituksen asiakkaalle

2. Suunnitelma

Suunnitelma vastaa asiakkaan tarpeita

3. Asennus

Asennuksen tekee ammattitaitoinen henkilökunta

4. Aikataulu

Pysymme aikataulussa ja olemme aktiivisessa vuorovaikutuksessa asiakkaisiin

5. Työn jälki

Takaamme laadukkaan lopputuloksen

Karppelin Oy
Lammintie 504,
31600 Jokioinen
Y- tunnus: 2098754-3

Myynti
010 567 9710
myynti@karppelin.fi

Huolto ja vikakorjaukset
huolto@karppelin.fi

Seuraa meitä somessa

Seuraa tilaustasi:

Matkahuolto

Copyright © 2024 Karppelin Oy

Ota yhteyttä