Sähkösuunnittelu aidolta osaajalta

Ammattitaitoinen ja kustannustehokas sähkösuunnittelu Karppelinilta Etelä-Suomen alueella uudis- ja saneerauskohteisiin. Teemme suunnitelmia esimerkiksi teollisuuteen, liiketiloihin, majoitustiloihin ja asuinrakennuksiin. Sähkön avulla voidaan lisätä toiminnallisuuksia, käytännöllisyyttä ja viihtyisyyttä!

Sähkösuunnittelu takaa toimivan lopputuloksen

Sähkösuunnittelu on tärkeä osa toimivaa rakennustekniikkaa. Moderni sähköjärjestelmä on

 • määräysten ja vaatimusten mukainen
 • sopii käyttökohteisiin ja asiakkaan vaatimuksiin
 • turvallinen
 • toimintavarma
 • taloudellinen
 • energiatehokas
 • käytännöllinen ja
 • pitkäikäinen

Hyvissä ajoin toteutettu sähkösuunnitelma takaa onnistuneen lopputuloksen ja pysyy budjetissa. On tärkeää, että sähköjärjestelmä tehdään kerralla oikein, jotta ongelmia tai sähkövikoja ei pääse syntymään. Se on käyttäjäystävällisyyden mutta myös turvallisuuden kannalta tärkeää. Ammattilaisen tekemä sähkösuunnitelma noudattaa lakia ja säädöksiä, ja työstä jää tarkat dokumentit.

Projektin eteneminen

Projekti lähtee liikkeelle kartoituskäynnistä. Tutustumme tilaan, projektiin ja asiakkaan tarpeisiin, jotta sähkösuunnittelu voidaan aloittaa. Suunnitelman tekemisessä otamme huomioon voimassa olevat määräykset, käytännöllisyyden, kustannustehokkuuden sekä asiakkaan toiveet. Hyödynnämme työssämme moderneja menetelmiä ja teknologioita. Työn valmistuttua toimitamme asiakkaallemme loppupiirustukset ja muut dokumentit asiaankuuluvalla tavalla.

Vuosien tuoma laaja-alainen työkokemus sähköasennuksissa ja urakoinnissa on erityinen vahvuutemme suunnittelutyössä. Suunnittelemamme ratkaisut ovat toimineet erinomaisesti erilaisissa projektikohteissamme. Laadukas suunnittelu ja toteutus takaavat järjestelmien pitkän käyttöiän ja myös huoltoa tarvitaan harvemmin.

Suunnitelmasta toteutukseen

Kokonaisuuden toteutamme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Suunnitelmat voivat sisältää sähkösuunnittelun lisäksi mm.

 • taloautomaatiojärjestelmän suunnittelun
 • valaistussuunnittelun (valaisinluettelo)
 • telejärjestelmien suunnittelun (atk-, antenni- sekä yleiskaapelointi)
 • turvajärjestelmien suunnittelun (kamera-, hälytin-, ovipuhelin- ja lukitusjärjestelmät)

Suunnitelman pohjalta toteutamme kokonaisuudet niin suuriin kuin pieniinkin tiloihin. Meiltä löydät ratkaisut niin uudis- kuin saneerauskohteisiinkin. Kohteitamme ovat mm. toimisto- ja liikerakentaminen, teollisuuden tuotanto- ja varastotilat, asuinrakentaminen, hotelli- ja majoitustilat sekä saneeraus- ja korjausrakentaminen.

Sähkösuunnittelu onnistuu Karppelinilta.

Sähkösuunnittelu tuo säästöä ja tehokkuutta

Huolellinen sähkösuunnittelu takaa, että sähkölaitteiden käyttö on helppoa ja turvallista. Asiakkaamme arvostavat toimivia ratkaisuja. Asiantuntijoidemme suunnitelmilla saavutetaan selvää säästöä, vältytään turhilta virheiltä ja pysytään aikataulussa.

Laadukas suunnittelu helpottaa myös valaisin- ja sisustussuunnittelijan, rakennusliikkeiden ja sähköasentajien työtä. Työmäärä vähenee, kun sähkökalusteiden, valaisinten paikat ja ohjaukset on mietitty etukäteen valmiiksi. Meiltä myös ammattitaitoinen valaistussuunnittelu.

Asiakkaan kanssa kommunikaatio valaistuksesta vähenee, kun asiakas on valinnut haluamansa valaisimet jo etukäteen ja päättänyt ohjaukseen liittyvät seikat. Hyvin tehty sähkösuunnittelu ennakoi kohteen energiankulutuksen, sähköjärjestelmien käytettävyyden, asumisen viihtyisyyden sekä kustannussäästöt. Meiltä myös sähköasennus ja sähköurakointi Forssassa ja muualla Suomessa.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Antti Karppelin

Työnjohto

050 587 7772
antti@karppelin.fi


Standardit

Meidän sähkösuunnittelu täyttää standardien vaatimat kriteerit ja sisältää asiakkaan haluamat sähkö-, tietoverkko-, viestintä-, turvallisuus- sekä rakennusautomaatiosuunnitelmat. Koulutamme jatkuvasti henkilökuntaamme pitämällä heidät ammattitaitoisena ja ajan hermolla.

Kokemuksemme mukanaan tuoma osaaminen sekä uuden teknologian hyödyntäminen takaavat asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Toimimme pääosin Forssan seudulla, mutta projektiluontoisesti myös Etelä-Suomen alueella.

Karppelin Oy – sähkösuunnittelu ammattitaidolla ja laadulla

Karppelin Oy:ltä onnistuu sähkösuunnittelu ja toteutus ammattitaitoisesti. Nykyaikaiset ohjelmistot, laadukas työnjälki ja motivoitunut henkilökuntamme takaavat onnistuneen lopputuloksen. Kaikki saman katon alta helposti ja luotettavasti suunnitelman mukaisesti!

Kysy lisää ammattilaisiltamme

1. Kartoitus

Alan ammattilainen tekee kartoituksen asiakkaalle

2. Suunnitelma

Suunnitelma vastaa asiakkaan tarpeita

3. Asennus

Asennuksen tekee ammattitaitoinen henkilökunta

4. Aikataulu

Pysymme aikataulussa ja olemme aktiivisessa vuorovaikutuksessa asiakkaisiin

5. Työn jälki

Takaamme laadukkaan lopputuloksen

Karppelin Oy
Lammintie 504,
31600 Jokioinen
Y- tunnus: 2098754-3

Myynti
010 567 9710
myynti@karppelin.fi

Huolto ja vikakorjaukset
huolto@karppelin.fi

Seuraa meitä somessa

Seuraa tilaustasi:

Matkahuolto

Copyright © 2022 Karppelin Oy

Ota yhteyttä