Designvalaisimet & sisustusvalaisimet

Näyttävät designvalaisimet viimeistelevät kotisi valaistuksen ja sisustuksen. Designvalaisin luo tilaan arvokkuutta ja tyyliä sekä toimii katseenvangitsijana. Ajattomat klassikot ja modernit valaisimet sopivat esimerkiksi kotiin, toimistoon, kampaamoihin, kauneushoitoloihin ja ravintoloihin. Valikoimissamme on lattia-, seinä- ja kattovalaisimia sekä moderniin, skandinaaviseen, pelkistettyyn että maanläheiseen makuun.

Verkkokaupastamme löydät huippusuunnittelijoiden designvalaisimet, valoinstallaatiot ja silmää hiveleviä taideteoksia. Materiaalina on käytetty luovasti niin puuta, lasia, eukalyptuspuuta kuin terästäkin. Valaisimia saa myös himmennys- ja kohdennusominaisuuksilla. Kohdennuksella voidaan tehostaa huoneen muotoja ja yksityiskohtia. Lisäksi valaisimet itsessään tuovat huoneeseen näyttäviä sisustuselementtejä.

Selaa valikoimaamme ja tee tilaus kätevän verkkokauppamme kautta. Sisustusvalaisimissa toimitusajat saattavat vaihdella, joten asia kannattaa varmistaa tilauksen yhteydessä. Voimme myös tarvittaessa auttaa oikeiden valaisinten valinnassa tai valaisinsuunnittelussa, joten ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

Pyydä tarjous valaistus­kokonaisuudesta!

Toteutamme valaistussuunnitelmat yhdessä valaisintoimittajiemme kanssa. Lähetä meille pohjakuva projektistasi tai mahdollinen valaisinluettelo, niin teemme tarjouksen valaisimista.


  Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että henkilötietojasi
  käsitellään Karppelin Oy.:n tietosuojakäytännön mukaisesti.*

  Karppelin Oy
  Lammintie 504,
  31600 Jokioinen
  Y- tunnus: 2098754-3

  Myynti
  010 567 9710
  myynti@karppelin.fi

  Huolto ja vikakorjaukset
  huolto@karppelin.fi

  Seuraa meitä somessa

  Seuraa tilaustasi:

  Matkahuolto

  Copyright © 2024 Karppelin Oy

  Ota yhteyttä