Terassivalot ja maavalot

Laajasta pihavalojen valikoimastamme löydät myös näyttävät ja tyylikkäät terassivalot sekä maavalot. Verkkokaupassamme on sekä seinään, maahan että kattoon upotettavia malleja sekä riippuvalaisimia. Maauppomalli sopii hyvin esimerkiksi kasvien ja kulkuväylien valaisemiseen, terassiin upotettava malli sopii puolestaan esimerkiksi terassin askelmien valaisemiseen. Kattovalaisin tai ulkolattiavalaisin toimii sekä tunnelman luojana, valaisimena että sisustuselementtinä.

Terassivalot pidentävät kesäkautta, sillä terassilla viihtyy, vaikka illat pimenevät. Maavalot pitävät puolestaan pihan valaistuna pimeään aikaan ja tekevät kulkemisesta helpompaa, tunnelmallisempaa ja lisäksi turvallista. Säädettävät spot kohdeledvalot tuovat terassille tai parvekkeelle kaivattua lisävaloa. Kaikki terassivalot ja maavalot sopivat ulkokäyttöön.

Tutustu monipuoliseen valikoimaamme verkkokaupassa ja tilaa lisätunnelmaa pihallesi. Asiantuntijamme ovat tukenasi, mikäli tarvitset neuvoja valaistuksen suunnittelussa ja oikeiden maa- tai terassivalojen valinnassa. Pidennä kanssamme kesäkautta pitkälle syksyyn!

Pyydä tarjous valaistus­kokonaisuudesta!

Toteutamme valaistussuunnitelmat yhdessä valaisintoimittajiemme kanssa. Lähetä meille pohjakuva projektistasi tai mahdollinen valaisinluettelo, niin teemme tarjouksen valaisimista.


Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että henkilötietojasi
käsitellään Karppelin Oy.:n tietosuojakäytännön mukaisesti.*

Karppelin Oy
Kirmunharjuntie 154,
31600 Jokioinen
Y- tunnus: 2098754-3

Myynti
010 567 9710
myynti@karppelin.fi

Huolto ja vikakorjaukset
huolto@karppelin.fi

Seuraa meitä somessa

Seuraa tilaustasi:

Matkahuolto

Copyright © 2020 Karppelin Oy

Ota yhteyttä