Terassivalot ja maavalot

Laajasta pihavalojen valikoimastamme löydät myös näyttävät ja tyylikkäät terassivalot sekä maavalot. Verkkokaupassamme on sekä seinään, maahan että kattoon upotettavia malleja sekä riippuvalaisimia. Maauppomalli sopii hyvin esimerkiksi kasvien ja kulkuväylien valaisemiseen, terassiin upotettava malli sopii puolestaan esimerkiksi terassin askelmien valaisemiseen. Kattovalaisin tai ulkolattiavalaisin toimii sekä tunnelman luojana, valaisimena että sisustuselementtinä. Jos terassin valaistus mietityttää, autamme sinua valitsemaan parhaat valaisimet juuri omalle pihallesi.

Terassivalot pidentävät kesäkautta, sillä terassilla viihtyy, vaikka illat pimenevät. Maavalot pitävät puolestaan pihan valaistuna pimeään aikaan ja tekevät kulkemisesta helpompaa, tunnelmallisempaa ja lisäksi turvallista. Säädettävät spot kohdeledvalot tuovat terassille tai parvekkeelle kaivattua lisävaloa. Kaikki terassivalot ja maavalot sopivat ulkokäyttöön.

Tutustu monipuoliseen valikoimaamme verkkokaupassa ja tilaa lisätunnelmaa pihallesi. Asiantuntijamme ovat tukenasi, mikäli tarvitset neuvoja valaistuksen suunnittelussa ja oikeiden maa- tai terassivalojen valinnassa. Oikein suunniteltu terassin valaistus luo tunnelmaa. Pidennä kanssamme kesäkautta pitkälle syksyyn ja tilaa terassivalot netistä!

Pyydä tarjous valaistus­kokonaisuudesta!

Toteutamme valaistussuunnitelmat yhdessä valaisintoimittajiemme kanssa. Lähetä meille pohjakuva projektistasi tai mahdollinen valaisinluettelo, niin teemme tarjouksen valaisimista.


  Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että henkilötietojasi
  käsitellään Karppelin Oy.:n tietosuojakäytännön mukaisesti.*

  Karppelin Oy
  Lammintie 504,
  31600 Jokioinen
  Y- tunnus: 2098754-3

  Myynti
  010 567 9710
  myynti@karppelin.fi

  Huolto ja vikakorjaukset
  huolto@karppelin.fi

  Seuraa meitä somessa

  Seuraa tilaustasi:

  Matkahuolto

  Copyright © 2024 Karppelin Oy

  Ota yhteyttä