Omakotitalon valaistus

Omakotitalon valaistus suunnitellaan aina asiakkaan tarpeen mukaan. Asiakkaalla on usein näkemys asiasta, mutta hän kaipaa lisäselvitystä ja ammattilaisen näkemystä. Karppelin auttaa näissä asioissa!

Suunnittelemme aina valaistuksen asiakkaalle asiakkaan tarpeita kuunnellen, emmekä jääräpäisesti tunge suunnitelmiin omia vahvoja mielipiteitämme. Eli huoli pois, omakotitalon valaistus suunnitellaan aina yhdessä!

Tarjoamme mielellämme omakotirakentajalle kokonaisvaltaisen paketin, joka sisältää yleisvalaistuksen sekä sisustusvalaisimet. Alta näet toteuttamiamme valaistusratkaisuita. Kysy lisätietoja asiantuntijoiltamme!

Referenssit

Omakotitalo Tammela

As Oy Tammelan Killinkallio

Mitä tietoja tarvitsemme?

Talon rakennekuvista on meille paljon hyötyä, sillä saamme niiden avulla tiedon siitä, paljonko valaisimille on rakenteissa tilaa. Osa valaisimista vie yllättävän paljonkin tilaa rakenteista. Esimerkiksi uudet led-valaisimet ovat todella ohuita, mutta muuntaja vie aina oman tilansa.

Myös valaistuksen ohjausvaihtoehdot on mietittävä huolella ennen toteutusta. Nykyään eri valaisinvalmistajilla on paljon erilaisia Dali-versioita, joten saatavuus on parantunut. Dali-ohjaustapaan lähdettäessä on mietittävä koko talon sähkösuunnitelma läpi.

Mutta koska kaikki päätökset vaikuttavat lopputulokseen, on ihan aluksi hyvä miettiä valaistukselle budjetti. Budjetin pohjalta on helpompi miettiä asiakkaalle oikea vaihtoehto.

Lähetä meille tiedot kohteestasi!

Valon värin valinta

Valon värin valinta on yksi asioista, jotka valaistusta mietittäessä on otettava huomioon. Esimerkiksi valkoinen 4000K sopii usein uusiin taloihin, mutta 3000K sopii maalaistalo-tyyliin. 3000K on kuitenkin väriltään melko keltainen, ja nykyään suositaan enemmän valkoisempaa väriä. Myös väriä vaihtavat led-valaisimet ovat yleistyneet ja sitä myöten myös halventuneet.

Kun omakotitalon yleisvalaistus on päätetty, on hyvä jutella sisustussuunnittelijan kanssa sisustusvalaisimista, sillä suunnittelijalla on yleensä niistä hyvä näkemys. Näin saadaan aikaan kaunis ja toimiva kokonaisuus.

Tilaa omatotitalon valaistus Karppelinilta

Tarjoamme omakotirakentajille kokonaisvaltaisen paketin, johon sisältyy yleisvalaistus ja sisustusvalaisimet. Kannattaa kysäistä myös design-valaisimia!

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin mietitään yhdessä tarpeisiisi sopiva ratkaisu.

Ota meihin yhteyttä!

Karppelin Oy
Lammintie 504,
31600 Jokioinen
Y- tunnus: 2098754-3

Myynti
010 567 9710
myynti@karppelin.fi

Huolto ja vikakorjaukset
huolto@karppelin.fi

Seuraa meitä somessa

Seuraa tilaustasi:

Matkahuolto

Copyright © 2024 Karppelin Oy

Ota yhteyttä