Pihavalaisimet ja ulkovalaisimet

Olemme valinneet verkkokauppamme valikoimaan samoja turvallisia valaisimia, joita käytämme jokapäiväisessä sähköasennustyössämme.

Ulkovalaisimet luovat kauniin ja näyttävän valaistuksen pihalle, terassille, mökkipihaan, rantapolulle tai vaikkapa grillikatokseen. Valoisan kesän jälkeen illat pimenevät, ja pihavalaisimet elävöittävät ympäristöä ja luovat tunnelmaa. Kesä pitenee, kun pihalla viihtyy pitkälle syksyyn. Ulkovalaisimet myös parantavat näkyvyyttä ja lisäävät turvallisuutta. 

Verkkokaupastamme löydät monipuolisen valikoiman seinään kiinnitettäviä pihavalaisimia, pylväs- ja pollarivalaisimia sekä terassi- ja maavaloja. Voit valaista niiden avulla koko pihaa tai kohdentaa valaistuksen vain esimerkiksi kulkureiteille ja istutuksiin. Valikoimissamme on ajattomia klassikoita sekä moderneja pihavalaisimia, joista voit valita mieleisesi kätevästi verkkokauppamme kautta.

Laadukkaat pollari- ja pylväsvalaisimet soveltuvat niin yksityiskäyttöön kuin esimerkiksi puistoihin, kävelyteiden reunoille, pysäköintialueille ja taloyhtiöiden piha-alueillekin. Kaikki pihavalaisimet on tehty kestämään jatkuvaa ulkokäyttöä. Seinä- ja terassivalaisimet soveltuvat myös sisäkäyttöön.

Tutustu monipuoliseen ja laadukkaaseen valikoimaamme, ja tilaa ulkovalaisimet ja valaisintarvikkeet suoraan meiltä. Me toteutamme ammattitaidolla myös valaistussuunnitelmat ja -asennukset, joten voit kysäistä myös kokonaispakettia!

Pyydä tarjous valaistus­kokonaisuudesta!

Toteutamme valaistussuunnitelmat yhdessä valaisintoimittajiemme kanssa. Lähetä meille pohjakuva projektistasi tai mahdollinen valaisinluettelo, niin teemme tarjouksen valaisimista.


Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että henkilötietojasi
käsitellään Karppelin Oy.:n tietosuojakäytännön mukaisesti.*

Karppelin Oy
Kirmunharjuntie 154,
31600 Jokioinen
Y- tunnus: 2098754-3

Myynti
010 567 9710
myynti@karppelin.fi

Huolto ja vikakorjaukset
huolto@karppelin.fi

Seuraa meitä somessa

Seuraa tilaustasi:

Matkahuolto

Copyright © 2020 Karppelin Oy

Ota yhteyttä