Pihavalaisimet ja ulkovalaisimet

Olemme valinneet verkkokauppamme valikoimaan samoja turvallisia valaisimia, joita käytämme jokapäiväisessä sähköasennus-työssä. Tilaa sinäkin laadukkaat ulkovalaisimet ja pihavalaisimet netistä helposti ja kätevästi!

Ulkovalaisimet luovat kauniin ja näyttävän valaistuksen pihalle, terassille, mökkipihaan, rantapolulle tai vaikka grillikatokseen. Valoisan kesän jälkeen illat pimenevät ja pihavalaisimet elävöittävät ympäristöä ja luovat tunnelmaa. Kesä pitenee, kun pihalla viihtyy pitkälle syksyyn. Ulkovalaisimet myös parantavat näkyvyyttä ja lisäävät turvallisuutta.

Pihavalaisimien käyttökohteet

Verkkokaupastamme löydät monipuolisen valikoiman seinään kiinnitettäviä pihavalaisimia, pylväs- ja pollarivalaisimia sekä terassi- ja maavaloja. Voit valaista niiden avulla koko pihaa tai kohdentaa valaistuksen vain esimerkiksi kulkureiteille ja istutuksiin. Valikoimissamme on ajattomia klassikoita sekä moderneja pihavalaisimia, joista voit valita mieleisesi kätevästi verkkokauppamme kautta.

Laadukkaat pollari- ja pylväsvalaisimet soveltuvat niin yksityiskäyttöön kuin esimerkiksi puistoihin, kävelyteiden reunoille, pysäköintialueille ja taloyhtiöiden piha-alueillekin. Kaikki pihavalaisimet on tehty kestämään jatkuvaa ulkokäyttöä. Seinä- ja terassivalaisimet soveltuvat myös sisäkäyttöön.

Tutustu monipuoliseen ja laadukkaaseen valikoimaamme ja tilaa ulkovalaisimet ja valaisintarvikkeet suoraan verkkokaupasta tai ota meihin yhteyttä! Me toteutamme ammattitaidolla myös valaistussuunnitelmat ja sähköasennukset, joten voit kysäistä myös kokonaispakettia!

Pyydä tarjous valaistus­kokonaisuudesta!

Toteutamme valaistussuunnitelmat yhdessä valaisintoimittajiemme kanssa. Lähetä meille pohjakuva projektistasi tai mahdollinen valaisinluettelo, niin teemme tarjouksen valaisimista.


  Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että henkilötietojasi
  käsitellään Karppelin Oy.:n tietosuojakäytännön mukaisesti.*

  Karppelin Oy
  Lammintie 504,
  31600 Jokioinen
  Y- tunnus: 2098754-3

  Myynti
  010 567 9710
  myynti@karppelin.fi

  Huolto ja vikakorjaukset
  huolto@karppelin.fi

  Seuraa meitä somessa

  Seuraa tilaustasi:

  Matkahuolto

  Copyright © 2024 Karppelin Oy

  Ota yhteyttä