Plafondit ja ripustusvalaisimet

Pinta-asennettava plafondi eli valaisin, jossa led-lamppu on peitetty kuvulla, on tunnelmavalaisin parhaimmillaan. Valo suodattuu kauniisti ja pehmeästi tilaan kuvun läpi, ja tuo lempeää tunnelmaa kodin jokaiseen huoneeseen. Katon rajassa oleva plafondi vie vain vähän tilaa ja sopii siksi erinomaisesti myös matalampiin ja ahtaampiin tiloihin.

Plafondit ovat monikäyttöisiä valaisimia, jotka sopivat esimerkiksi kotiin, kouluihin, päiväkoteihin, yritystiloihin tai teollisuuteen. Valikoimissamme on yleisvalaisimia kodin jokaiseen tilaan sekä liiketunnistimella ja himmentimellä toimivia ratkaisuita. Verkkokaupastamme löydät myös syväsäteilijät teollisuuden ja varastotilojen tarpeisiin. Lisäksi osa tuotteistamme soveltuu myös ulkokäyttöön ja kosteisiin tiloihin. Valikoimissamme on myös peitelevyjä, joilla asentaminen helpottuu ja jäljestä tulee siisti. Tutustu monikäyttöisiin pinta-asennettaviin plafondeihin, syväsäteilijöihin ja lisävarusteisiin, ja tee tilaus kätevästi suoraan verkkokaupastamme. Autamme tarvittaessa oikeiden tuotteiden valinnassa.

Pyydä tarjous valaistus­kokonaisuudesta!

Toteutamme valaistussuunnitelmat yhdessä valaisintoimittajiemme kanssa. Lähetä meille pohjakuva projektistasi tai mahdollinen valaisinluettelo, niin teemme tarjouksen valaisimista.


  Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että henkilötietojasi
  käsitellään Karppelin Oy.:n tietosuojakäytännön mukaisesti.*

  Karppelin Oy
  Lammintie 504,
  31600 Jokioinen
  Y- tunnus: 2098754-3

  Myynti
  010 567 9710
  myynti@karppelin.fi

  Huolto ja vikakorjaukset
  huolto@karppelin.fi

  Seuraa meitä somessa

  Seuraa tilaustasi:

  Matkahuolto

  Copyright © 2024 Karppelin Oy

  Ota yhteyttä