Maatilan valaistus

Kuinka energiatehokas tilasi on? Onko käytössäsi vielä vanhoja loisteputkivalaisimia eläinsuojissa sekä suuria elohopeavalaisimia pihalla? Karppelin auttaa uudistamaan maatilasi valaistuksen!

Usein vanha loisteputkivalaistus voi olla tilan suurin yksittäinen sähkönkuluttaja.  Navetat, tallit, sikalat ja muut eläinsuojat ovat haastavia kohteita pölyn ja kosteuden osalta. Tämän vuoksi valaisimelta vaaditaan tavallista enemmän. 

Vanha loisteputkivalaisin on myös tulipaloriski, koska liitokset ja komponentit ovat jo ikääntyneitä ja hauraita. Loisteputkivalaisimet onkin suositeltavaa vaihtaa uusiin. Myös vakuutusyhtiöiden tarkastajat puuttuvat näihin herkästi.

Mikäli vanhat loisteputkivalaisimet ovat hyvässä kunnossa ja uudehkoja, on yksi vaihtoehto vaihtaa tilalle vain uudet led-putket.

Vaihtotyö on hyvä jättää alan ammattilaiselle, jotta saadaan samalla tarkistettua valaisimien kunto ja kytkennät.

Valaistussuunnitelma maatilalle

Projektikohteista, kuten kanalat, sikalat ja navetat, teemme valaistussuunnitelman, jonka perusteella laskemme tarjouksen valaisimista. Valaisinvalinnoissa otamme huomioon eläinsuojien määräykset sekä kestävyyden. Löydämme siis varmasti teille kustannustehokkaat valaisimet.

Valaistus leasing-sopimuksella

Valaistusmuutoksiin sekä asennuksiin on saatavilla myös eri rahoitusmahdollisuuksia, kuten leasing. Näin voidaan minimoida valaistuksen kertakustannukset ja toteuttaa mahdollisesti samaan aikaan muita investointeja.

Jos epäilet, kannattaako rahaa sijoittaa kunnolliseen led-valaistukseen, on syytä ymmärtää, että säästät lopulta sievoisen summan sähkönkulutuksessa ja valaisinten huollossa. Leasing-kauden päättyessä valaisimet on mahdollista lunastaa.

Mikäli teillä on jo valmis valaisinlista projektiinne, tarjoamme teille laadukkaan valikoiman valaisimia asennettuna. Verkkokaupastamme löydät yleisvalaisimet tilallesi. Autamme mielellämme valinnoissa, jos tulee kysyttävää.

Karppelin Oy
Lammintie 504,
31600 Jokioinen
Y- tunnus: 2098754-3

Myynti
010 567 9710
myynti@karppelin.fi

Huolto ja vikakorjaukset
huolto@karppelin.fi

Seuraa meitä somessa

Seuraa tilaustasi:

Matkahuolto

Copyright © 2024 Karppelin Oy

Ota yhteyttä