Alasvalot

Tunnelmaa luovat alasvalot sopivat erinomaisesti sisustamiseen ja myös ulkokäyttöön. Valikoimissamme on upotettavia led-valoja ja kohdevalaisimia sekä yleisvalaisimia, jotka sopivat kotiin, toimistoon ja mihin tahansa tilaan. Verkkokaupastamme löydät myös kosteutta kestävät alasvalot esimerkiksi kylpyhuoneeseen. Erilaiset värivaihtoehdot, ominaisuudet ja mallit takaavat sen, että jokaiselle löytyy jotakin. Alasvalot sopivat yleis- ja kohdevalaistukseen sisällä ja ulkona. Valaisimet on suunniteltu kauniisti valaiseviksi, energiatehokkaiksi ja muotoilultaan moderneiksi ja innovatiivisiksi. Upotettavat valot eivät vie tilaa huoneesta tai käytäviltä, joten ne luovat tyylikkään ja avaran vaikutelman. Ne soveltuvat hyvin myös ahtaampiin, matalampiin ja pienempiin tiloihin. 

Valaistuksen suunnitteluun kannattaa panostaa, sillä oikein sijoitellun ja kohdennetun valaistuksen avulla tilasta saadaan kaikki potentiaali irti. Me voimme auttaa valaistussuunnittelussa ja oikeiden tuotteiden valinnassa. Monipuolisen kokemuksemme ansiosta tiedämme, millainen valaistus toimii missäkin kohteessa. Tee tilaus netistä verkkokauppamme kautta tai ota meihin yhteyttä, ja kerro toiveistasi!

Pyydä tarjous valaistus­kokonaisuudesta!

Toteutamme valaistussuunnitelmat yhdessä valaisintoimittajiemme kanssa. Lähetä meille pohjakuva projektistasi tai mahdollinen valaisinluettelo, niin teemme tarjouksen valaisimista.


  Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että henkilötietojasi
  käsitellään Karppelin Oy.:n tietosuojakäytännön mukaisesti.*

  Karppelin Oy
  Lammintie 504,
  31600 Jokioinen
  Y- tunnus: 2098754-3

  Myynti
  010 567 9710
  myynti@karppelin.fi

  Huolto ja vikakorjaukset
  huolto@karppelin.fi

  Seuraa meitä somessa

  Seuraa tilaustasi:

  Matkahuolto

  Copyright © 2024 Karppelin Oy

  Ota yhteyttä