Valopaneelit

Valopaneelit sopivat kotiin, julkiseen tilaan, toimistoon tai mihin tahansa sisätilaan, joka kaipaa raikasta ja tyylikästä valoa. Oikeanlainen ja tasainen valaistus lisää tutkitusti työtehoa ja viihtyisyyttä. Valopaneelit ovat moderneja, näyttäviä ja tyylikkäitä. Lisäksi niiden asentaminen on helppoa. Valikoimissamme on erikokoisia paneeleita, neliön ja nelikulmion muotoisia, joista löytyy varmasti oikean kokoinen ratkaisu juuri sinun tarpeisiisi.

Toimisto-olosuhteisiin ja koululuokkiin sopii parhaiten häikäisemätön mikroprismakupu, joka toimii hyvin päätetyöskentelyn tukena. Valopaneeleihin on valittavana pintakehys-, magneetti-, vaijeri- tai jousiasennus. Pintakehyksen etuna on se, että led-paneelin liitäntälaitteen asentaminen kehyksen sisään on helppoa.

Olemme toteuttaneet lukuisia valaistussuunnitelmia ja -asennuksia erilaisiin tiloihin. Valopaneelien suunnittelu ja asennus onnistuu meiltä siis viimeistellyllä ammattitaidolla. Jos etsit toimistotilaan tai esimerkiksi koulun opetustiloihin valaistusta, joka pitää sisävalon työskentelyyn optimaalisena, ota meihin yhteyttä. Löydämme varmasti yhdessä tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Pyydä tarjous valaistus­kokonaisuudesta!

Toteutamme valaistussuunnitelmat yhdessä valaisintoimittajiemme kanssa. Lähetä meille pohjakuva projektistasi tai mahdollinen valaisinluettelo, niin teemme tarjouksen valaisimista.


  Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että henkilötietojasi
  käsitellään Karppelin Oy.:n tietosuojakäytännön mukaisesti.*

  Karppelin Oy
  Lammintie 504,
  31600 Jokioinen
  Y- tunnus: 2098754-3

  Myynti
  010 567 9710
  myynti@karppelin.fi

  Huolto ja vikakorjaukset
  huolto@karppelin.fi

  Seuraa meitä somessa

  Seuraa tilaustasi:

  Matkahuolto

  Copyright © 2024 Karppelin Oy

  Ota yhteyttä