Teollisuuden kunnossapito ja huolto

Tarjoamme sähkö- ja automaatioalan kunnossapitopalvelua suurille ja pienille yrityksille. Teollisuuden kunnossapito ja huolto keskittyy meillä tällä hetkellä Forssan talousalueelle.

Teollisuuden kunnossapito sopimusasiakkaille

Meiltä teollisuuden kunnossapito aina sopimusten ja suunnitelmien mukaan. Tarvittaessa teemme myös kunnossapitosuunnitelmat. Teemme asiakkaan kanssa kunnossapitosopimuksen mahdollisista tarpeista esim.:

  • Lakisääteiset tarkastukset
  • Määräaikaishuollot
  • Varaosapalvelu
  • Vikakorjaukset
  • Päivystys 24/7

Kunnossapitosopimuksella turvataan tuotannon toiminta mahdollisia häiriöitä varten, jonka eteen teemme jatkuvaa kehitystyötä. Huolto, kunnossapito ja mahdolliset laitehankinnat voidaan ennakoida, jolloin turvataan toiminnan jatkuvuus tehokkaasti ja taloudellisesti. Tavoitteemme on aina vikojen minimointi ja asiakassuhteen jatkumo. Pitkät asiakassuhteet ovat meidän valttimme, ja olleet sitä jo pitkään.

Ota yhteyttä

Sähkökeskuksen lämpökuvaus

Teollisuuden huolto ja vikakorjaukset

Korjaus- ja asennuspalvelut

Autamme asiakkaitamme vika- ja korjaustilanteissa nopeasti ja joustavasti. Yhteistyöverkostojemme avulla kauttamme löytyy kokonaisvaltainen apu vaivaan kuin vaivaan. Kauttamme on saatavilla kattava valikoima teollisuuden sähkö- ja automaatiovaraosia sekä sähkömoottoreita. Teollisuuden kunnossapito varmistaa, että apu on aina käsillä (jopa 24/7).

Lämpökuvaus

Hoidamme lämpökuvaukset nykyaikaisesti huoltosopimuksen mukaan. Yrityksellämme on lämpökuvauspätevyys sähkökeskusten lämpökuvauksiin. Lämpökuvauksista tehdään asiakkaalle kirjallinen lämpökuvausraportti.

Määräaikaistarkastukset onnistuvat yhteistyökumppanin kautta. Näin ollen pääsemme mukaan tarkastukseen ja myös korjaustyöt helpottuvat ja nopeutuvat.

Kysy lisää huoltosopimuksesta

Sähkömoottorit akuuttiin tarpeeseen

Meidän kauttamme saat myös ABB- ja VEM-sähkömoottoreita. Palvelemme teollisuuden kunnossapidon asiakkaitamme kiireellisissä tilanteissa, koska yleensä moottoreiden tarve on akuuttia. Yleisimmät sähkömoottorit löytyvät omasta varastostamme, mutta oman verkostomme kautta saamme hommattua myös muita moottoreita nopeasti.

Nopeaa ja luotettavaa palvelua Karppelinilta

Sopimusasiakkaanamme teollisuuden kunnossapito nopeutuu – sopimus antaa raamit tekemiselle. Ota meihin yhteyttä, niin mietitään yhdessä tarpeisiisi sopiva ratkaisu!

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Antti Karppelin

050 587 7772

antti.karppelin@karppelin.fi

Karppelin Oy
Kirmunharjuntie 154,
31600 Jokioinen
Y- tunnus: 2098754-3

Myynti
010 567 9710
myynti@karppelin.fi

Huolto ja vikakorjaukset
huolto@karppelin.fi

Seuraa meitä somessa

Seuraa tilaustasi:

Matkahuolto

Copyright © 2020 Karppelin Oy

Ota yhteyttä