Teollisuuden kunnossapito ja huolto

Teollisuuden kunnossapito mahdollistaa keskittymisen ydinliiketoimintaan ja vapauttaa resursseja tuottavaan työhön, kun koneiden ja laitteiden seuranta, huolto ja korjaus hoidetaan ulkopuolelta. Tarjoamme sähkö- ja automaatioalan kunnossapitopalvelua suurille ja pienille yrityksille Forssan seudulla.

Huoltosopimus sopimusasiakkaille

Teollisuuden kunnossapito pohjautuu huoltosopimukseen, mikä tarkoittaa tuotannon katkottoman toiminnan varmistamista seurannalla, säännöllisillä tarkastuksilla ja huolloilla. Tarpeen vaatiessa teemme myös korjaustoimenpiteitä. Toimenpiteet ja aikataulut määrittelee kunnossapitosuunnitelma, jonka me voimme myös tarvittaessa laatia. Teemme asiakkaan kanssa sopimuksen mahdollisista tarpeista, joita ovat esim.

  • Lakisääteiset tarkastukset
  • Määräaikaishuollot
  • Varaosapalvelu
  • Vikakorjaukset
  • Päivystys 24/7

Teollisuuden kunnossapitosopimus

Kunnossapito- eli huoltosopimuksella turvataan tuotannon toiminta mahdollisia häiriöitä varten, minkä eteen teemme jatkuvaa kehitystyötä. Teollisuuden huolto ja mahdolliset laitehankinnat voidaan ennakoida, jolloin turvataan toiminnan jatkuvuus tehokkaasti ja taloudellisesti. Tavoitteemme on aina vikojen minimointi ja asiakassuhteen jatkumo. Pitkät asiakassuhteet ovat meidän valttimme ja olleet sitä jo pitkään.

Teollisuuden kunnossapito - Sähkökeskuksen lämpökuvaus
Teollisuuden kunnossapito – Sähkökeskuksen lämpökuvaus
Teollisuuden kunnossapito, huolto ja vikakorjaukset
Teollisuuden kunnossapito, huolto ja vikakorjaukset

Mitä teollisuuden kunnossapito on?

Teollisuuden kunnossapidon keskeisin tavoite on välttyä yllättäviltä ongelmilta ja taata tuotannon jatkuvuus kaikissa tilanteissa. Kunnossapidon suunnittelu ja toteutus kannattaa jättää ammattilaiselle, mikäli haluaa varmistaa laitteiston käyttövarmuuden, turvallisuuden ja tuotannon tehokkaan toiminnan. Kunnossapitosopimuksella varmistat myös tuotannon kustannustehokkuuden.

Teollisuuden kunnossapitoa voi tehdä käytännössä kolmella tavalla: ennakoimalla, korjaamalla tai parantamalla. Kunnon valvonta, vikojen etsintä ja ennakoivat huoltotoimenpiteet ovat hyödyllisiä keinoja estää vaurioiden synty. Jos vika pääsee syntymään, korjaava kunnossapito on oikea ratkaisu. Parantava kunnossapito tarkoittaa puolestaan esimerkiksi koneen tai laitteen suorituskyvyn parantamista.

Toteutamme laadukkaat kunnossapidon suunnitelmat, joilla takaamme laitteistojen tarkan seurannan ja vikojen ennaltaehkäisyn. Osaamisemme on huipputasoa myös syntyneiden vikojen korjaamisessa. Kunnossapitosopimuksella takaat prosessien saumattoman toiminnan. Pyrimme pitämään huoltokatkokset lyhyinä ja asiakkaamme tyytyväisinä!

Soita Antille 050 587 7772

Korjaus- ja asennuspalvelut

Autamme asiakkaitamme vika- ja korjaustilanteissa nopeasti ja joustavasti. Yhteistyöverkostojen avulla kauttamme löytyy kokonaisvaltainen apu vaivaan kuin vaivaan. Kauttamme on saatavilla kattava valikoima teollisuuden sähkö- ja automaatiovaraosia sekä sähkömoottoreita. Teollisuuden kunnossapito varmistaa, että apu on aina käsillä (jopa 24/7).

Lämpökuvaus

Hoidamme lämpökuvaukset nykyaikaisesti huoltosopimuksen mukaan. Yrityksellämme on lämpökuvauspätevyys sähkökeskusten lämpökuvauksiin. Lämpökuvauksista tehdään asiakkaalle kirjallinen lämpökuvausraportti.

Määräaikaistarkastukset onnistuvat yhteistyökumppanin kautta. Näin ollen pääsemme mukaan tarkastukseen ja myös korjaustyöt helpottuvat ja nopeutuvat.

Sähkömoottorit akuuttiin tarpeeseen

Meidän kauttamme saat myös ABB- ja VEM-sähkömoottoreita. Palvelemme teollisuuden kunnossapidon asiakkaitamme kiireellisissä tilanteissa, koska yleensä moottoreiden tarve on akuuttia. Yleisimmät sähkömoottorit löytyvät omasta varastostamme, mutta oman verkostomme kautta saamme hommattua myös muita moottoreita nopeasti.

Nopeaa ja luotettavaa palvelua Karppelinilta

Sopimusasiakkaanamme teollisuuden kunnossapito nopeutuu – sopimus antaa raamit tekemiselle. Ota meihin yhteyttä, niin mietitään yhdessä tarpeisiisi sopiva ratkaisu!

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Antti Karppelin

050 587 7772

antti@karppelin.fi

Karppelin Oy
Lammintie 504,
31600 Jokioinen
Y- tunnus: 2098754-3

Myynti
010 567 9710
myynti@karppelin.fi

Huolto ja vikakorjaukset
huolto@karppelin.fi

Seuraa meitä somessa

Seuraa tilaustasi:

Matkahuolto

Copyright © 2022 Karppelin Oy

Ota yhteyttä