Sähköasennus Forssa ja Etelä-Suomi

Meiltä ammattitaitoinen sähköasennus koko Etelä-Suomen alueella. Päätoimialueemme on Forssan talousalue. Teemme sähköasennuksia yrityksille, yksityisille, maatiloille, taloyhtiöille, teollisuuden eri kohteisiin sekä kunnalliselle puolelle.

Sähköasennus alkaa aina suunnitelmasta. Sähköpalveluihimme kuuluvat muun muassa asennukset, korjaus ja urakointi sekä heikkovirta-asennukset. Lisäksi palveluihimme kuuluvat loistetehon kompensoinnin asennus ja huolto.

Toimitilamme sijaitsevat Jokioisilla valtatie 2:n tuntumassa Forssan sivussa.

Miksi sähköasennus kannattaa tilata Karppelinilta?

Karppelin Oy on täyden palvelun S2-ryhmän urakoitsija Forssassa. Lisäksi tarjoamme lämpökuvauksia. Yrityksellämme on lämpökuvaussertifikaatti sekä tehtävään koulutettu henkilökunta.

Suoritamme tietoliikenneverkkojen asennuksia ja mittauksia aina CAT6A asti. Saat meiltä aina virallisen pöytäkirjan mittauksistamme. Meiltä löytyy myös ATK- ja antennitöihin vaadittava AT-pätevyys. Lisäksi teemme ATK-mittauksia muille sähköurakointiliikkeille. Ammattitaitoinen korjauspalvelumme huolehtii sähköisten järjestelmien ja laitteiden korjauksesta nopeasti sekä turvallisesti.

Sähköasennuksen tilaaminen

Tilaa sähköasennus kätevästi lomakkeella verkkosivujemme kautta. Täytä työntilauslomakkeelle oman kohteesi tiedot mm. yhteystiedot, laskutustiedot, kohteen tiedot sekä liitä työstä mahdollinen kuva. Otamme sinuun yhteyttä vuorokauden sisällä. Näin saatte alustavan tiedon aikataulusta.

Toimitusaika on noin kaksi viikkoa, mutta kiireellisissä vika- ja huoltokorjaustöissä pyrimme mahdollisuuksien mukaan auttamaan pikimmiten. Päätoimialueemme on Forssa ja sen lähiympäristö, mutta työskentelemme myös Etelä-Suomen alueella sopimuksen mukaan.

Jätä työntilaus!

Laadukas sähköasennus Karppelin Oy:ltä.

Sähköasennus kompenointi, Karppelin Oy.

Miten työntilaus etenee?

Työnohjausjärjestelmämme varmistaa, että sähköasennus ja muut sähkötyöt suoritetaan tilauksen mukaisesti. Asentajat saavat työtilauksen tiedot sähköisesti. Järjestelmän avulla asiakkaan antamat tiedot ja tilatut tavarat päivittyvät järjestelmään, mikä helpottaa työn seuraamista. Näin asiakas saa ajankohtaiset tiedot työn etenemisestä. Sopimusasiakkaillemme myös päivystys sopimuksen mukaan.

Elfin-jäsenyys varmistaa laadun

Olemme Elfin-ketjun jäsen. Elfin-jäsenenä käytämme pääasiassa tunnettujen ja laadukkaiden valmistajien tuotteita. Ketjun tavarantoimittajia on pyydetty erityisesti huomioimaan materiaalivalinnoissaan ympäristövaikutukset kustannustehokkuutta unohtamatta. Elfin-ketjulle on myönnetty avainlippu, mikä kertoo, että palvelut tuotetaan Suomessa ja yritys työllistää sähköalan ammattilaisia kotimaassa.

Karppelin Oy on Elfin-ketjun jäsen.

 

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Antti Karppelin

Työnjohto

050 587 7772
antti@karppelin.fi

Referenssit

Autokeidas

Forssan torikeskus

Karppelin Oy
Lammintie 504,
31600 Jokioinen
Y- tunnus: 2098754-3

Myynti
010 567 9710
myynti@karppelin.fi

Huolto ja vikakorjaukset
huolto@karppelin.fi

Seuraa meitä somessa

Seuraa tilaustasi:

Matkahuolto

Copyright © 2022 Karppelin Oy

Ota yhteyttä