Sähköasennus Forssa ja Etelä-Suomi

Tilaa meiltä ammattitaitoinen sähköasennus Forssassa ja koko Etelä-Suomen alueella. Teemme sähköasennuksia yrityksille, yksityisille, maatiloille, taloyhtiöille, teollisuuden eri kohteisiin sekä kunnalliselle puolelle.

Sähköasennus alkaa aina sähkösuunnitelmasta. Sähköpalveluihimme kuuluvat muun muassa asennukset, korjaus ja urakointi sekä heikkovirta-asennukset. Lisäksi teemme loistetehon kompensoinnin asennuksia ja huoltoja.

Toimitilamme sijaitsevat Jokioisilla valtatie 2:n tuntumassa Forssan sivussa.

Miksi sähköasennus kannattaa tilata Karppelinilta?

Karppelin Oy on täyden palvelun S2-ryhmän urakoitsija Forssasta. Lisäksi tarjoamme lämpökuvauksia. Yrityksellämme on lämpökuvaussertifikaatti sekä tehtävään koulutettu henkilökunta.

Suoritamme tietoliikenneverkkojen asennuksia ja mittauksia aina CAT6A asti. Saat meiltä aina virallisen pöytäkirjan mittauksistamme. Meiltä löytyy myös ATK- ja antennitöihin vaadittava AT-pätevyys. Lisäksi teemme ATK-mittauksia muille sähköurakointiliikkeille. Ammattitaitoinen korjauspalvelumme huolehtii sähköisten järjestelmien ja laitteiden korjauksesta nopeasti sekä turvallisesti.

Tilaa sähköasennus

Sähköasennuksen tilaaminen käy kätevästi lomakkeella verkkosivujemme kautta. Täytä lomakkeelle oman kohteesi tiedot kuten yhteystiedot, laskutustiedot, kohteen tiedot ja liitä työstä mahdollinen kuva. Otamme sinuun yhteyttä vuorokauden sisällä. Näin saat alustavan tiedon aikataulusta.

Toimitusaika sähköasennuksille on noin kaksi viikkoa, mutta kiireellisissä vika- ja huoltokorjaustöissä pyrimme mahdollisuuksien mukaan auttamaan pikimmiten. Päätoimialueemme on Forssa ja sen lähiympäristö, mutta teemme sähköasennukset myös Etelä-Suomen alueella sopimuksen mukaan.

Jätä työntilaus!

Sähköasennus, urakointi ja korjaus - Ota yhteyttä Karppelin Oy

Sähköasennus kompenointi - Ota yhteyttä Karppelin Oy

Miten sähköasennuksen työntilaus etenee?

Työnohjausjärjestelmämme varmistaa, että sähköasennus ja muut sähkötyöt suoritetaan tilauksesi mukaisesti. Asentajat saavat työtilauksen tiedot sähköisesti. Järjestelmän avulla antamasi antamat tiedot ja tilatut tavarat päivittyvät järjestelmään, mikä helpottaa työn seuraamista. Näin saat asiakkaana ajankohtaiset tiedot työn etenemisestä. Sopimusasiakkaillemme myös päivystys sopimuksen mukaan.

Elfin-jäsenyys varmistaa sähköasennusten laadun

Olemme Elfin-ketjun jäsen. Elfin-jäsenenä käytämme pääasiassa tunnettujen ja laadukkaiden valmistajien tuotteita. Ketjun tavarantoimittajia on pyydetty erityisesti huomioimaan materiaalivalinnoissaan ympäristövaikutukset kustannustehokkuutta unohtamatta. Elfin-ketjulle on myönnetty avainlippu, mikä kertoo, että palvelut tuotetaan Suomessa ja yritys työllistää sähköalan ammattilaisia kotimaassa.

Karppelin Oy on Elfin-ketjun jäsen.

 

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Antti Karppelin

Työnjohto

050 587 7772
antti@karppelin.fi

Referenssit

Autokeidas

Forssan torikeskus

Karppelin Oy
Lammintie 504,
31600 Jokioinen
Y- tunnus: 2098754-3

Myynti
010 567 9710
myynti@karppelin.fi

Huolto ja vikakorjaukset
huolto@karppelin.fi

Seuraa meitä somessa

Seuraa tilaustasi:

Matkahuolto

Copyright © 2024 Karppelin Oy

Ota yhteyttä