Teollisuuden sähköasennukset ja automaatio

Teollisuuden sähköasennukset ja automaatioasennukset hoituvat Forssan talousalueella nopeasti ja ammattitaidolla. Tarvittaessa toimimme myös muualla.

Sopimusasiakkaanamme työt helpottuvat ja nopeutuvat jatkuvan seurannan ansiosta. Hoidamme teollisuuden sähkötyöt ja automaation vuosien tuomalla kokemuksella.

Revisio-, sähkö- ja automaatiourakointi

Olemme työskennelleet teollisuuden erilaisissa kohteissa mm. prosessiteollisuudessa, pienteollisuudessa, lämpölaitoksissa, voimalaitoksissa ja jopa ydinvoimalan revisiotöissä.

Karppelin Oy on mukana revisiotöissä sekä sähkö- ja automaatiourakoissa. Toteutamme teollisuuden sähköasennukset suoraan loppuasiakkaalle tai päälaitetoimittajalle.

Käyttöönotto ja testaus

Palveluihimme kuuluvat teollisuuden kunnossapidon sekä automaatio- ja sähkötöiden lisäksi myös lämpökuvaus, erilaiset huollot, käyttöönotto sekä testaus.

Sähkö- ja automaatiourakoissa jätämme riittävästi aikaa myös testauksille sekä mittauksille, sillä yhtäkään projektia emme jätä käsistämme ilman käyttöönottoa ja lopullista testausta.

Teollisuuden sähköasennukset aloitetaan aina siten, että teemme asennusryhmän kanssa yhdessä työturvallisuussuunnitelman, jota noudatamme koko projektin ajan. Työturvallisuussuunnitelma sisältää myös työkohteen riskien arvioinnin.

Osaamiseemme kuuluvat lisäksi myös räjähdysvaarallisten tilojen sähkötyöt sekä mahdolliset jännitetyöt. Teollisuuden sähkö- ja automaatiotyöt pystymme toteuttamaan kokonaisuudessaan.

Teollisuuden sähköasennukset hoituu Karppelinin avulla.

Teollisuuden sähköasennukset ja automaatio.

Vahva osaaminen, työnjälki ja työvälineet

Koulutamme työntekijöitämme jatkuvasti, jotta pysymme alati muuttuvan alan eturintamassa. Vahvuutemme on monipuolinen osaaminen. Sähköasentajiltamme löytyy erikoisosaamista eri osa- alueille, joten jokaista pystytään hyödyntämään omalla vahvuusalueellaan. Työnjäljestä ja aikataulujen pitämisestä olemme saaneet kiitosta vuosien varrella.

Kalustomme, työvälineet ja mittarit täyttävät standardien vaatimat kriteerit teollisuudessa työskentelyyn. Teollisuuden sähköasennukset sujuvat meiltä siis ammattimaisesti, tarkasti ja standardien mukaan!

Teollisuuden sähkötyöt hoitaa Karppelin

Ottamalla meihin yhteyttä projektia tai työtilausta koskien, kartoitamme työn tarpeen ja aikataulun.
Alustavat yhteydenotot kannattaa tehdä sähköpostilla, niin olemme teihin yhteydessä vuorokauden kuluessa. Karppelin Oy:n vahvuutena on monipuolinen ja vahva osaaminen. Teollisuuden sähköasennukset ja automaatio varmasti ja luotettavasti!

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

Antti Karppelin

Työnjohto

antti@karppelin.fi

050 587 7772

Karppelin Oy
Lammintie 504,
31600 Jokioinen
Y- tunnus: 2098754-3

Myynti
010 567 9710
myynti@karppelin.fi

Huolto ja vikakorjaukset
huolto@karppelin.fi

Seuraa meitä somessa

Seuraa tilaustasi:

Matkahuolto

Copyright © 2024 Karppelin Oy

Ota yhteyttä