Teollisuusvalaistus ammattilaiselta

Teollisuusvalaistus on tärkeä osa työhyvinvointia. Hyvin valaistussa tilassa myös työturvallisuus paranee, ja lisäksi hyvä valaistus lisää huomattavasti työtehokkuutta.

Teollisuus- ja LED-valaistusmuutokset

Vanhoissa teollisuushalleissa valaisimet ovat usein käyttöikänsä lopussa ja vanhojen valaisimien korjaus ei ole enää kannattavaa. Led-valaistusmuutoskohteissa oikealla valaistussuunnittelulla saadaan valaistusteho puolittumaan ja valon määrä kasvamaan.

Haluttuun lopputulokseen päästään, kun toteutus valaistusmuutoksista tehdään suunnitelmien kautta. Käytämme projekteissamme valaisintoimittajiemme tarjoamia valaisimia, ja etsimme aina oikean vaihtoehdon oikeaan tilaan ja kohteeseen. Teollisuusvalaistuksen suunnitelmat teemme yhdessä valaisintoimittajiemme kanssa.

Miten teollisuusvalaisin valitaan?

Teollisuuden kohteissa teollisuusvalaisimilta vaaditaan yleensä valaistustehoa, mutta myös kestävyyttä. Valaistusmuutoksissa yritämme mahdollisuuksien mukaan hyödyntää vanhoja kaapelireittejä kulujen minimoimiseksi. Teollisuusvalaistus on helpompi suunnitella, jos suunnittelijamme saa tilasta hyvät alkutiedot mm. pohjakuvan, korkeuden sekä vanhan sähkösuunnitelman.

Uudis- ja muutoskohteissa meiltä saat tarvittaessa myös sähkösuunnitelman. Rakennettavissa kohteissa käytetään nykyään paljon automaatiojärjestelmiä erilaisiin älyratkaisuihin, joten eri ohjaustavat ovat myös mahdollisia, mm. Dali.

Teollisuusvalaistus lisää työturvallisuutta.

Myös leasing-rahoituksella

Teollisuusvalaistuksen muutoksiin ja -asennuksiin on saatavilla myös erilaisia rahoitusmahdollisuuksia, kuten leasing. Leasingilla hankitulla valaistuksella minimoidaan investoinnin kertakustannukset, joten on mahdollisuus toteuttaa myös muita investointeja. Leasing-kauden päättyessä valaisimien lunastaminen on myös mahdollista.

Usein mietitäänkin raaskitaanko hankkia tehokas led-valaistus, jotta saadaan tilat valaistua kunnolla. Valaistuksen uusiminen kuitenkin säästää sähkönkulutuksessa, jopa enemmän mitä leasing-kuukausi maksaa. Samalla myös valaistuksen huoltotarve poistuu.

Teollisuusvalaistus asennuksen jälkeen

Asennuksen jälkeen teemme käyttöönoton, tarvittavat mittaukset ja varmistamme, että valaistusmuutoksella päästään haluttuun LUX-tasoon. Meille ympäristöasiat ovat tärkeitä, joten viemme vanhat valaisimet ja työstä tulevat jätteet kierrätykseen sovittaessa.

Pyydä tarjous valaisimista ja asennuksesta!

Lähetä meille pohjakuva projektistasi tai mahdollinen valaisinluettelo alla olevalla lomakkeella. Teemme tarjouksen teollisuusvalaistuksesta sekä tarvittaessa myös asennuksesta. Olemme teihin yhteydessä vuorokauden sisällä yhteydenotosta.

Pyydä tarjous valaistus­kokonaisuudesta!

Toteutamme valaistussuunnitelmat yhdessä valaisintoimittajiemme kanssa. Lähetä meille pohjakuva projektistasi tai mahdollinen valaisinluettelo, niin teemme tarjouksen valaisimista.


  Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että henkilötietojasi
  käsitellään Karppelin Oy.:n tietosuojakäytännön mukaisesti.*

  Karppelin Oy
  Lammintie 504,
  31600 Jokioinen
  Y- tunnus: 2098754-3

  Myynti
  010 567 9710
  myynti@karppelin.fi

  Huolto ja vikakorjaukset
  huolto@karppelin.fi

  Seuraa meitä somessa

  Seuraa tilaustasi:

  Matkahuolto

  Copyright © 2024 Karppelin Oy

  Ota yhteyttä