Kylpyhuone­valaisimet ja saunavalaisimet

Valikoimastamme löydät laadukkaat, näyttävät ja käytännölliset kylpyhuonevalaisimet ja saunavalaisimet jokaiseen tarpeeseen. Sauna ja kylpyhuone kuuluvat arjen pieniin rentoutumishetkiin ja oikealla valaistuksella luot tilaan juuri sellaisen tunnelman kuin haluat. Saunavalaisimista löytyy esimerkiksi kotimaisia, puisia käsintehtyjä malleja, skandinaavisuutta henkiviä puisia seinävalaisimia sekä kattoon ja askelmiin upotettavia led-valoja. Saunavalaisimet ovat turvallisia, kestäviä ja tuovat pehmeää valoa tunnelmallisesti esiin. Valaistuksen värisävyllä tai valojaon säädettävyydellä pystyt luomaan juuri sellaisen tunnelman kuin haluat.

Kylpyhuonevalaisimet soveltuvat kosteisiin tiloihin. Esimerkiksi spot led-valot toimivat hyvin kylpyhuoneissa, ja valon voi heijastaa tilaan pehmeästi seinän kautta. Valikoimissamme on myös led-peilivalaisimia. Tutustu verkkokauppamme tuotteisiin ja ota yhteyttä, jos kaipaat neuvoa oikeiden tuotteiden valinnassa. Me toteutamme myös laadukkaita valaistussuunnitelmia, jotta kokonaisuus toimii varmasti hyvin yhteen. Tilaa kylpyhuonevalaisimet ja saunavalaisimet netistä helposti ja nopeasti!

Pyydä tarjous valaistus­kokonaisuudesta!

Toteutamme valaistussuunnitelmat yhdessä valaisintoimittajiemme kanssa. Lähetä meille pohjakuva projektistasi tai mahdollinen valaisinluettelo, niin teemme tarjouksen valaisimista.


  Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että henkilötietojasi
  käsitellään Karppelin Oy.:n tietosuojakäytännön mukaisesti.*

  Karppelin Oy
  Lammintie 504,
  31600 Jokioinen
  Y- tunnus: 2098754-3

  Myynti
  010 567 9710
  myynti@karppelin.fi

  Huolto ja vikakorjaukset
  huolto@karppelin.fi

  Seuraa meitä somessa

  Seuraa tilaustasi:

  Matkahuolto

  Copyright © 2024 Karppelin Oy

  Ota yhteyttä