Toimitusehdot

Tilaaminen
Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta karppelin.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus
Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:
• Tilausnumeron
• Viitenumeron
• Laskun loppusumman

Toimitusmaksu
• Lähellä paketti 8,90 € / lähetys
• Jako paketti 12,00 € / lähetys

Toimitusaika
Tuotteet postitetaan asiakkaalle varastostamme 1-7 työpäivän kuluessa tilauksen tekemisestä (keskimääräinen toimitusaikamme on 1-4 päivää). Lauantai, sunnuntai ja arkipyhät eivät ole työpäiviä.Mikäli tuote on loppunut varastostamme toimitusaika n. 2 viikkoa, josta ilmoitamme asiakkaalle.

Mikäli loppunutta tuotetta ei voida toimittaa kohtuullisessa ajassa tai asiakkaalle sopivaa korvaavaa tuotetta ei löydy, kauppa puretaan. Mikäli jonkin tuotteen saatavuus loppuu tai pitkittyy kohtuuttomasti, pidättää Sähköasennus Karppelin Oy oikeuden yksipuolisesti perua koko tilauksen tai osia siitä toimituksen nopeuttamiseksi.

Toimitustapa
• Tuotteet toimitetaan kuljetuksilla: Matkahulto Lähellä Paketti, (noudetaan Matkahuolloista, Siwoista, Valintataloista ja Euromarketeista), voit esittää myös toiveen minne edellämainituista paikoista pakettisi haluat. Matkahuolto Jako paketti (Toimitetaan perille asti tuotuna.) Osa tuotteista tulee suoraan tukkurin varastosta jako pakettina.
• Tuotteita ei toimiteta Suomen ulkopuolelle.

Matkahuolto lähettää ilmoituksen ja paketin seurantatunnuksen asiakkaalle, kun paketti on toimitettu matkahuollon toimitettavaksi.

Seuraa tilaustasi:

Matkahuolto

Vaihto- ja palautusoikeus
Vaikka tuote on pakattu huolellisesti, voi kuljetuksessa paketti vaurioitua. Tästä johtuen on hyvä tarkistaa pakettia noudettaessa, että paketti ei ole vaurioitunut. Mikäli paketti ja tuotteet ovat vaurioituneet, tee Konttorissa asiasta viipymättä vahinkoilmoitus. Ota myös yhteyttä meihin sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta

Kaikilla tuotteillamme on lain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus.

Palautus onnistuu veloituksetta asiakaspalautuksena. Asiakkaan toivotaan tekevän palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen myynti@karppelin.fi ennen tuotteen palauttamista. Asiakas voi palauttaa tilaamansa tuotteet ilman kuluja matkahuollon kautta käyttämällä palautuskoodia 9519811. Maksunpalautuksissa ilmoita tilinumero, jonne maksun voi palauttaa. Emme palauta toimituskuluja.

Palautus lähetetään osoitteeseen: Asiakaspalautus Sähköasennus Karppelin Oy, Lammintie 504, 31600 Jokioinen

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Karppelin Oy
Lammintie 504,
31600 Jokioinen
Y- tunnus: 2098754-3

Myynti
010 567 9710
myynti@karppelin.fi

Huolto ja vikakorjaukset
huolto@karppelin.fi

Seuraa meitä somessa

Seuraa tilaustasi:

Matkahuolto

Copyright © 2024 Karppelin Oy

Ota yhteyttä