Kiskovalaisimet

Valikoimastamme löydät kohde- ja kiskovalaisimet myymälöihin, näyteikkunoihin, toimistoihin, julkitiloihin tai kotiin. Kohdevalaisimen avulla voidaan valaista tila tai korostaa esimerkiksi myymälän tuotteita ja tuoda niiden parhaat puolet esiin – tämä lisää tutkitusti asiakkaiden ostohalukkuutta. Kiskovalaisinten värivaihtoehdoista ja malleista löytyy jokaiseen kohteeseen sopiva ratkaisu. Valaisimet toimivat niin pienessä kuin suuressakin tilassa, mikäli kokonaisuuden suunnittelee järkevästi ja tilan vaatimusten mukaan. Me autamme mielellämme suunnittelussa, sillä olemme tehneet pitkään töitä erilaisten myymälöiden ja toimistotilojen valaistusratkaisuiden parissa.

Tutustu valikoimaan verkkokaupassamme, ja tee tilaus netistä kätevästi muutamalla painalluksella. Toimitusajat voivat vaihdella tuotteittain. Jos et ole varma, millaisen kiskovalaisimen tarvitset, neuvomme mielellämme oikeiden tuotteiden valinnassa. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin rakennetaan yhdessä liiketilallesi uusi ilme!

Pyydä tarjous valaistus­kokonaisuudesta!

Toteutamme valaistussuunnitelmat yhdessä valaisintoimittajiemme kanssa. Lähetä meille pohjakuva projektistasi tai mahdollinen valaisinluettelo, niin teemme tarjouksen valaisimista.


Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että henkilötietojasi
käsitellään Karppelin Oy.:n tietosuojakäytännön mukaisesti.*

Karppelin Oy
Kirmunharjuntie 154,
31600 Jokioinen
Y- tunnus: 2098754-3

Myynti
010 567 9710
myynti@karppelin.fi

Huolto ja vikakorjaukset
huolto@karppelin.fi

Seuraa meitä somessa

Seuraa tilaustasi:

Matkahuolto

Copyright © 2020 Karppelin Oy

Ota yhteyttä