SNEP LINEAR SI YLEISVALAISIN

SNEP Linear SI on kehitetty erityisesti teollisuuden tarpeisiin ja se onkin parhaimmillaan esimerkiksi varastohyllyväleissä ja jäähalleissa jopa 12 metrin korkeudessa. Kierrätysalumiinista valmistettu runko siirtää lämpöä pois valaisimen elektroniikkaosista ja optiikkavaihtoehdot mahdollistavat innovatiivisiakin käyttökohteita. Linear SI täyttää urheilutilakestotestin vaatimukset ja korvaa erinomaisella valontuotollaan perinteisiä valaistusratkaisuja. Teollisuusliitäntälaitteen kanssa Linear SI on erinomainen valinta haastaviinkin olosuhteisiin ja monipuoliset kytkentä- ja asennusratkaisut mahdollistavat valaisimen muokkauksen tilaan sopivaksi jo suunnitteluvaiheessa. Valaisin on valmistettu Suomessa.

Kysy tarjous!

SNEP®-valaistusratkaisut ovat energiatehokkaita ja huoltovapaita. Olemme valmistaneet tarkoin valitut huippulaatuiset komponentit energiaa säästävästä kierrätysalumiinista ja ne täyttävät tiukimmatkin vaatimukset ja odotukset kustannustehokkaasti

Lähetä sivuiltamme tarjous kysely valaisimesta, laskemme hinnan ja annamme toimitusajan.

Mietitään yhdessä teille sopiva kokonaisuus!

 

Tuotekortti

Linear_SI_tuotekortti

Asennusohje

Linear_SI_asennusohje

Pyydä tarjous valaistus­kokonaisuudesta!

Toteutamme valaistussuunnitelmat yhdessä valaisintoimittajiemme kanssa. Lähetä meille pohjakuva projektistasi tai mahdollinen valaisinluettelo, niin teemme tarjouksen valaisimista.


Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että henkilötietojasi
käsitellään Karppelin Oy.:n tietosuojakäytännön mukaisesti.*

Karppelin Oy
Kirmunharjuntie 154,
31600 Jokioinen
Y- tunnus: 2098754-3

Myynti
010 567 9710
myynti@karppelin.fi

Huolto ja vikakorjaukset
huolto@karppelin.fi

Seuraa meitä somessa

Seuraa tilaustasi:

Matkahuolto

Copyright © 2020 Karppelin Oy

Ota yhteyttä