LED- ASENNUSPROFIILI 200CM VALK.

8,50  sis. alv 24%

Pienien mittojen ja pienen painon vuoksi nämä LED-profiilit soveltuvat muun muassa ihanteelliseksi LED-valonlähteeksi asuin- ja toimistokalusteissa, asumistarvikkeissa, vitriineissä, hyllyissä sekä portaissa ja tietysti seinissä ja katoissa.
* Luokittelu Syttyvyys UL94 V-2: pystysuoraan kiinnitetyn näytteen sammuminen 30 sekunnissa

ovat profiilien LED-profiileja GALAXY

 • lämmöntuotto,
 • pidentää LED-nauhojen käyttöikää ja
 • Suojaa LED-nauhat lialta ja mekaanisilta vaikutuksilta.

Valitse profiiliin kirkas tai matta suojakansi, päätykappaleet sekä led- nauha!

Nopea ja helppo asennus
Itsekiinnittyvät LED-nauhat sijoitetaan LED-profiilin uran keskelle, liimataan, johdotetaan (muoviset päätykannet kaapeliläpiviennillä) ja kytketään LED-valaistukseen ja ohjaustekniikkaan (LED-muuntaja, LED-sekvensseri jne.). LED-profiili voidaan napsauttaa suoraan kannatinobjektiin tai rakennuskankaalle esiasennetuissa kiinnikkeissä.

LED-valonauhat voidaan kiinnittää myös kaksipuolisella teipillä sileille pinnoille. Lopuksi vastaavat polykarbonaatista tehdyt LED-profiilikannet napsautetaan tasaisesti.

Suositus:
Itsekiinnittyvien LED-nauhojen erinomaisen tarttuvuuden takaamiseksi suosittelemme profiilin sisäosan perusteellista puhdistamista ja rasvanpoistoa asetonipuhdistimella.

Käyttö märissä kennoissa ja ulkona
Käytä märissä kennoissa tai ulkona vain suljetussa muodossa. Silikoni, jota levitetään saumojen tiivistämiseen, tarjoaa erityisen suojan kosteudelta ja vedeltä. Absoluuttinen vesitiiviys saavutetaan LED-profiilijärjestelmillä ruukuttamalla polyuretaanihartsiin (PUR) perustuvalla Wepuran-valuhartsilla.

Tärkeää:
Asennettaessa LED-profiilijärjestelmiä märkiin tiloihin ja ulkotiloihin on ehdottomasti varmistettava, että käytetään vain asianmukaisella suojausluokalla varustettuja LED-taipuisaa nauhaa! GALAXY®-profiilien lineaariset LED-ulkovalaistusjärjestelmät täyttävät nämä vaatimukset vakiona. Autamme mielellämme!

Tuotekuvaus

PL1 LED CONSTRUCTION -profiililla on erityisen kapea ja litteä muotoilu, se on suunniteltu enintään 12 mm leveille LED-taipuisille nauhoille ja sitä käytetään yleisesti sisätiloissa (yhdessä PL10-rakenneprofiilin ja yleiskaapelikanavan kanssa sitä voidaan käyttää myös itsenäisenä LED-riippuvalaisimena kaapelijousituksella tai LED-valona, ​​joka on kiinnitetty kiinnikkeillä / jousilla). Tätä alumiiniprofiilia voidaan käyttää myös sovelluskohtaiseen asennukseen.

LED-profiili peittää opaalin / satiinin (valonläpäisevyys 65%) tai kirkkaan (valonläpäisevyys 85%) on valmistettu murtumisenkestävästä ja palonkestävästä polykarbonaatista (* syttyvyysluokka UL94 V-2) ja luo homogeeniset LED-valaistusolosuhteet valotehoa tehokkaasti hyödyntäen.

Älykäs tuotesuunnittelu ja ainutlaatuinen tuotteiden yhteensopivuus ovat perusta uraauurtaville LED-valaistuskonsepteille. GALAXY®-profiilien LED-profiilijärjestelmät ovat modulaarisia LED-valaistusratkaisuja. Yksittäiset järjestelmän komponentit kootaan yhteen pienellä vaivalla, yksinkertaisesti ja nopeasti napsautusjärjestelmää käyttäen ja kootaan aineelle lempeällä tavalla.

Saatat myös pitää...

Pyydä tarjous valaistus­kokonaisuudesta!

Toteutamme valaistussuunnitelmat yhdessä valaisintoimittajiemme kanssa. Lähetä meille pohjakuva projektistasi tai mahdollinen valaisinluettelo, niin teemme tarjouksen valaisimista.


  Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että henkilötietojasi
  käsitellään Karppelin Oy.:n tietosuojakäytännön mukaisesti.*

  Karppelin Oy
  Lammintie 504,
  31600 Jokioinen
  Y- tunnus: 2098754-3

  Myynti
  010 567 9710
  myynti@karppelin.fi

  Huolto ja vikakorjaukset
  huolto@karppelin.fi

  Seuraa meitä somessa

  Seuraa tilaustasi:

  Matkahuolto

  Copyright © 2022 Karppelin Oy

  Ota yhteyttä