Vapo voimalaitos Forssa

Vapo on Sähköasennus Karppelin Oy:n luotettu yhteistyökumppani. Karppelin Oy ja Vapo ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2011 asti. Sen myötä yhteisiä toimintatapoja on kehitetty, jotta ne vastaisivat muuttuvia tarpeita. Vuosien varrella olemme olleet mukana Vapon monissa projekteissa mm. kaukolämmön etälukumittaroinnissa, savukaasupesuri projektissa, sähkösuodin projektissa, vesilaitos modernisoinnissa sekä kaukolämpöakku projektissa.

Toimintavarma

Toimintamme laajuus sekä vuosien aikana kertynyt vahva osaamisemme sähkö, -automaatio, kunnossapito- ja huoltotöissä takaavat toiminta varmuuden. mm. lämpökamerakuvaus, revisio- ja huoltotyöt, kk-kunnossapito, automaatio muutostyöt, sekä valaistuskokonaisuudet.

Vastuullinen

Karppelin Oy:n ensisijainen tavoite on toteuttaa asiakkaan tarpeet pienillä kustannuksilla, tehokkuudesta tinkimättä – tai jopa tehokkuutta parantaen.

Toimintamme vastuullisuus perustuu tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaan kanssa toteuttaa asiakkaan tarpeet.

Paikallinen

Karppelin Oy on merkittävä paikallinen toimija. Toimimme pääsääntöisesti Etelä- Suomen alueella, mutta projektikohtaisesti koko suomen alueella. Valaisintoimitukset koko Suomen alueelle.

Karppelin Oy
Lammintie 504,
31600 Jokioinen
Y- tunnus: 2098754-3

Myynti
010 567 9710
myynti@karppelin.fi

Huolto ja vikakorjaukset
huolto@karppelin.fi

Seuraa meitä somessa

Seuraa tilaustasi:

Matkahuolto

Copyright © 2024 Karppelin Oy

Ota yhteyttä