Kuntokeskus Liikku Forssa

Loistava” kuntosali Forssassa Kutomon kauppakeskuksen miljöössä, höystettynä  rennolla fiiliksellä.

Syksyllä 2018 alkoi mielenkiintoinen urakka Kuntokeskus Liikku Forssassa.

Mielenkiintoisen urakasta teki toteuttaa valaistus tilaan, jossa sisustukseen on tuotu elementtejä luonnosta mm. aidot koivurungot. Sähkösuunnitelman pohjalta Karppelin Oy lähti toteuttamaan valaistusta tilaan, joka on avara ja raikas kuntoiluympäristö.

Muunneltavuuden takia valaisimiksi valikoitui kiskoilla helposti liikuteltavat kohdevalaisimet, jotta tiloissa olisi valoa oikea määrä oikeissa paikoissa.

Kuntokeskus liikku
Kuntokeskus liikku

Nämä kohdevalaisimet omaavat kauniin valonjaon ja korkean värintoistoindeksin, joilla korostetaan kuntosalin yksittäisiä osa-alueita ja upeaa tilaa. Korostettuja alueita voidaan vaihdella niin usein kuin halutaan.

Liikuntatilojen valaistuksessa on tärkeää, että valon määrä on riittävä. Hyvällä valaistuksella on selvästi virkistävät fysiologiset vaikutukset. On selvää, että kuntoilun teho on erittäin vahvasti sidoksissa mielialan vireyteen.

Varsinkin kovassa käytössä olevien kuntosalien valaistuksen osuus sähköenergiankulutuksesta on huomattava. Kun tiloihin asennetaan uudet energiapihit LED-valaisimet, saavutetaan säästöä sekä energiankulutuksessa että myös huoltojen määrässä. Valaisimet ovat hyvin huoltovapaita sekä pitkäikäisiä (50 000h). Eivätkä nosta tilan lämpötilaa.

NÄE JA KOE…Huippulaatuiset ja monipuoliset laitteet, modernit ja valoisat tilat!

Karppelin Oy
Lammintie 504,
31600 Jokioinen
Y- tunnus: 2098754-3

Myynti
010 567 9710
myynti@karppelin.fi

Huolto ja vikakorjaukset
huolto@karppelin.fi

Seuraa meitä somessa

Seuraa tilaustasi:

Matkahuolto

Copyright © 2024 Karppelin Oy

Ota yhteyttä